3 ay 28 günlük erkek bebeğim var doğduğundan beri kafası hep sıcak sizce normal mi? endişelenmeli miyim? yaşıyan var mı kızlar?
YamacDemirinAnnesii bebekler vücut ısılarını ilk aylar ayarlayamıyorlarmış. Eller ayaklar hep soğuk kafa sıcak olabilirmiş. Önemli olan boyun bölge ısısıymış orası normalse kafa 38 i görmüyorsa sorun yokmuş. Bana ebemiz böyle demişti. Yinede doktoruna sor istersen.
YamacDemirinAnnesii evet benmde bebegımın kac aydır kafası sıcak hep kafa derisinin hem incelıgınden dolayı notmalmbu sıcaklık
YamacDemirinAnnesii benim ki 4 aylık kafası Doğumdan itibaren hep sıcaktı elleri ve ayakları da soğuk arkadaşın dediği gibi sıcaklık ayarlaması olabilir çünkü her ay doktor kontrolünde her yerini inceliyo doktor el ayak soğukluğu normal demişti bi sonrakinde kafasını da sorarım ama bence normal ateşi hep normal seyrinde çünkü telaş etmeyelim 🤗 ki benimkinin babasının da kafası hep sıcaktır 😂
YamacDemirinAnnesii kan akımı orada hızlı oldgu için makattan ölç onagre degerlendir
YamacDemirinAnnesii bebekler terlemeye başlayana kadar kafasından sıcaklığını atıyormuş bu yüzden evde şapka kullanmamamızı söylemişti doktorumuz.
Mehmetalp ilk defa duydum canım ondandır herhalde telaş yapmiyim😂 sorucam gittiğimde doktorumuza teşekkürler canım benim☺️
5321n normalse iyi canım çok merak etmiştim
KaraKedi tamam o zaman canım bende telaş etmiyorum 😂 babasına çekmiş o zaman sizinki 😂
[bilinmeyen] evet internette bende öyle okumuştum ama benimki başından beri öyle hep doktora sormayı unutuyorum bu sefer sorucam canım
YamacDemirinAnnesii ama yinede sorucam ay sonu kontrol var 👍🏻🙂
KaraKedi benden önce gidicekmişsin canım banada haber ver 😇
Zmrt ateşi olduğunu düşünmüyorum zaten de neden olduğunu bilmiyordum canım
Yeliz ben hiç şapka kullanmıyorum canım