Kbrmrc Kızlar düzeni nasıl olur uyku, oyun, yemek vs 1 günde öğünleriniz nasıl mesela fikir verir misiniz neler yapıyorsunuz
Bulutbey Kbrmrc merhaba oğlum 1 yaş 22 günlük. Sabah 07.00 gibi uyanıyoruz 08.00 gibi kahvaltı. 10 civarı ilk uykusu. Genelde 1 saat uyur. Uyandıktan 1 saat sonra ara öğün yine 1 saat sonra öğlen yemeği. Ardından ikinci uyku 15-16 saatler arası. Uyandıktan sonra meyve vs veririm pek yemez ama işte yediği kar diyorum. Akşam 18.30-19.00 arası akşam yemeği. 20.00 yatış. 😅 yazarken bile yorucu ya
DogaLina Kbrmrc 13 ay 19 gunluk kizim. sabah uyaninca mama icer 150-180 cc arasi. ondan 1 saat sonra kahvalti yapar. yumurta ( cesitleri) peynir kasar bal pekmez domates vs. sonra eline surekli bisey ister meyve cubuk kraker bebe biskuvusu kek kuru kayisi artik evde ne varsa veririm eline. 12-12.30 gibi corba icer sonra yatar tek uykudan 1.5-2 saat uyur. kalkinca gene mama icer. ustune hero baby lerin meyveleei varya ondan yer. sonra gene eline surekli bisi ister 😂 aksam 6-6.30 gibi yemek ve yogurt yer. ustune 1 saat sonda esim gwlir bide bizle atistirir 😂 8.30-9 gibi uykuya gecerken gene mama icer. gece beslenmesini 11.ayda kestik. 🥰
DogaLina Kbrmrc bunlarin disinda sabah mama icince once bi birlikte evi toplariz onada veririm eline bisiler yardim eder baba sozde 🤪 sonra oyun oynariz. tek uykuya gectik bjz baya oluyo.
[silindi] Kbrmrc 1 yas 11 gunluguz 9.30 uyanıyor 10 da kahvaltı bebek avokado 1 yumurta sarısı beyazını reddediyor bazen krep 3zeytin 1 dilim kasar peyniri .2 saat sonra muz yada cennet hurması 1saat sonra 3 4 köfte pilav yada erişte öğleden sonra yuları yoğurt bebe bisküvisi aksam da bizde ne varsa yiyor bol su veriyorum çok şükür iştahlı bnm bebek.23 23.30 gibi uyku ama gece en az 5 kere memeye kalkıyor gün ici sürekli her istediğinde meme
Kbrmrc Bulutbey akşam yatış baya erkenmiş benim bebeğime göre gece uykularımız hala düzensiz ve en geç 11 gibi uyur😩 gündüz 1 kere uyur 2 saati geçmez o da gece de öyle deliksiz uyumuyoki 100 kere kalkarım inan.. Size maşallah canım😘
parsoglan19 DogaLina maşallah kaç kg bebeğiniz? Bir de eline bir şey vermeye nasıl alistirdiniz? Benim oğlum 16 aylık ama çok zayıf eline ne versem yemiyor illa ben yediricem öyle olunca da atıştırmalık veremiyorum ki oynarken yesin
Bulutbey Kbrmrc gece oğlumda sık kalkıyor bazen 5 kere falan yorucu oluyor ama alıştım sanırım. Bende yatıyorum erkenden. Önceden 19 da yatardı şimdi biraz ileri almaya çalışıyorum ben de gece uykusunu.
DogaLina parsoglan19 12.ayda kilosu 10 du. 14.ayda gidicez tekrar bakalim. eline cocuklardan gore gore alisti. yigenim suan 21 aylik kiz kardesim ona verirken benimkknede veriyodu oyle alisti. sonra daha buyuk cocuklarjn elindedd gordukce surekli istemeye basladj. ozel bi caba sarf etmedjm acikcasi. ben ilk bebe biskuvu vermistim. onu dene istersen bi.
Araseymen Kbrmrc sabah 7 uyanış 8 buçuk 9 kahvaltı sonra uyuyor öğlen çorba akşam sulu yada katı yemek bugün mücver yapim diye düşündüm yoğurtla beraber akşam 7 buçuk da çorba 8 buçuk yatış ara öğünlerde kefir meyve ev yapımı kek vs.yiyor