Deletedmom42 Durumu özetleyemiyorum bile şu an o kadar elim ayağım titriyor bilen var mı konu ile ilgili?
Nokta Deletedmom42 yani böyle bir durumda doktora acile gitmek varken birde eliniz ayağınız titriyor durup bi Happy kids e mi sorayım dediniz 🤦🏼♀️
Deletedmom42 Miraymeyra sağolun doktora giderken sordum foruma sabredemedim, şu an iyi ama teşekkür ederim...
Deletedmom42 Nokta doktora götürürken yazdım sizde geçmiş olsun demek yerine duyar mı kastınız anlamadım?
Deletedmom42 Deletedmom81 tekrar okudum da doktordan çıktık yazdığınız da kafama takıldı kalp ritmi olayını nereden duydunuz kaynak mı var mı bende bakmak istiyorum tedirgin oldum biraz çünkü.
Deletedmom42 Minikevrenim sağolun götürürken başına gelen biri var mı sabredemedim ve yazdım şu an iyi teşekkür ederim.
BiciNanaMusi Deletedmom42 ya K.bakma gerçekten burada o kadar çok insan var ki acil durumlarda doktora gitmek yerine buradan bi cevap bekleyen çok üzüldüm bi anda yazdım bende öyle çok geçmiş olsun tekrar kusura bakma
Nily Deletedmom42 aman cok sükür beljide elektrik carpmamıstır o prizi sökerken sartel attıysa sorun olmamıstır korkma. Allahtanki hemen akım durmuş.Eli faln acımıstır cekerken belki.
Deletedmom81 Deletedmom42 doktor kontrolunu yapmistir muhakkak iciniz rahat olsun gecmis olsun tekrardan
Deletedmom42 Bengubaran uyuyor şu an başında bekliyorum bende nefesini dinliyorum bir yandan da araştırıyorum daha sonrasında bir sorun olur mu acaba diye doktor hemen taburcu etti ama içim hiç rahat değil.