Herkese merhaba, ah birkac gundur actigim postlari dusundum de ne dertli bir anaymisim, diyesim geldi kendime :)
Bebegim 4 ay 21 gunluk. Dogumdan sonra kendi saglik problemlerim, memleketlerden cok uzak olmamiz, esimin goreve gitmesi, kucuk bir yerde yasiyor olusumuz vs. Sunnet olayina giremedik.
Konuyu esime actigimda yaptiririz, diyor 🤣 yani bir gun elbet yaptiririz. Su an yanimizda, bu hafta 3 gun nobetci, benim bileklerim rahatsiz, yanimizda da kimse yok. Bebis donmeye basladi, alt degistirirken bile totosunu actiydim, sildiydim, havalandiydi derken 10 defa donuyor resmen.
Yasadigimiz yerde sunneti yapck doktor vardir illa ama arastirmadim pek. Esim 1 subatta goreve gidecek yine 3 4 ay a
Olmayacak. Bu ay 15 inde izne ayrilacagiz. Ailelerimizi gormeye gidelim diyoruz biri 10, digeri 10 saatin ustune bi 10 daha saatlik yol. Bir de geri donus 🙄
Araya sunneti sikistiralim desem mi memlekette esime demesem mi kararsiz kaliyorum. Bir de benim elim icin falan da doktora gorunecegiz.
Yani sunneti 1 yasina ertelesek cok mu zorlaniriz ki ? Su anda da sartlari cok zorlamamiz gerrkiyor gibi geliyor, olsa da gecse gitse istiyordum aslinda ama bilemedim.