Cherryblossom Alerjik bebek anneleri bugun bakliyat acacagiz diyetimde de mercimek corbasiyla basladim kimyon dokup içeceğim cok gaz yapar mi bugune kadar hic bakliyat yemedim doğdugundan beri 3 aylıgız
Mirayimran Cherryblossom ben çok araştırmıştım bu durumu anne sütünden bebeğe gazın direkt doğrudan geçmediği böyle birşeyin olamayacağı yazıyor siz bilirsiniz ben doğduğundan beri yedim kimyon falan da kullanmadım
Mu-Mi Cherryblossom yanı ben korkuyom oğlumda 6 ay sonra yemiştim kizim 2 aylik hiç cesaret edemiyorum yetişkin olarak bizi etkiliyosa yanı sizin bileceğiniz bisey tabiki
Cherryblossom Deletedmom16 mukuslu kaka, ıkınma, gürültülü kaka, siddetli gaz sancısı ve huzursuzluk en belirginleriydi. 10 günlükken farkettik
Cherryblossom Mirayimran bana da bir tabaktan bisey olmaz cok tuketilirse olur demişti doktorum ama gaz o kadar illet bisey ki insan cesaret edemiyor. Tesekkur ederim 🌺
Mirayimran Cherryblossom rica ederim 💐 gaz olmayacağına inanarak yiyin evrene iyi mesaj gönderin ki olmasın 😂