Dd1619 Kızlar bebişim 8.6 kilo 13 aylık.normalde sleepy 5 kullanıyodum ama prima alıyım diyorum 4 bedeninde indirim var sıkarmı acaba bilemedim nasıl primanın kalıpları
Busraata Dd1619 6.300 3kullaniyorum 3aylik oglum, 6-10kg prima 3numarasi ha bacakları biraz tombişse 4alın sıkmasın bacagını 3numarayi cok kullanamassınız yoksa
Melikegunes- Dd1619 kızım 14 aylık yeni 8 kilo oldu 4 numara kullanıyorum bi skıntı yok aslında kilosuna gore 3 almam gerekiyo oda bacaklarinda lastik izi yapıyo
Dd1619 Melikegunes- tam aradığım cevap aynı bebişlerimiz. İlk baştaki kiloya bakılıyo diye biliyorum canım ben mesela 9- 14 yazıyoya bebiş 9 olunca 4 e geçiliyo.5 bedende mesela 11 kilodan sonra kullanılıyomuş.4 alıyım madem bende
Mom9 Dd1619 evet prima en büyük kalıplı bezlerden diğerleri hep küçük. Bende primadan geçtim sleepye. Prima da 4kullanırken sleepyde 5oldu
Melikegunes- Dd1619 işte normalde kilosuna gore 3 numara kullanmak gerekiyo ama ben baya uzun süredir 4 numara alıyorum lastiklari iz yaptığı icin
tospikinannesiii Dd1619 oğlumda 13 aylık ama dört sıkıyor beş kullanıyorum çok sıkmasa bile lastiklerinin izi çıkıyor bacagina. Ama çok güzel Prima
deryata Dd1619 primanın kalıpları diğer bezlere göre bi tık büyük geliyor bana kilosuna göre 4 olur tahmini. az adetli al canım baktın olmuyor bi numara büyük alırsın. bence 4 olur 😉
mamAras Dd1619 7.200 gram 4 numara rahat oluyor lastik izi yapmıyor bence az sayılı 4 ve 5 numara al 2 adet
Urazinannesi2808 Dd1619 biz yedi buçuk kiloyuz üç kullanıyorduk. Bu sabah dörde geçtim güzel oldu. Çok bol değil. Bence iyi olur dördü 🤗