ulkununannesiiii Bebeğimin 4 aylık aşısı için sağlık ocağına gittiğimizde vegaferon kan ilacını verdi fakat araştırmam sonucu kullanmamam gerektiğini anladım . Önerisi olan annelerimiz var mı??
Damlakurutoprak ulkununannesiiii sidefer kullanıyorum doktorum kendi çocuğumada bunu kullanıyorum en iyisi bu dedi
Minnaktosbik ulkununannesiiii 15 gün oldu sağlık ocağı vereli kullanmadım bende araştırıyorum canım sidefer ocean yada bestiron diyorlar ona göre alicam vegaferon vermiycem iki gün verdim verdikten sonra kakasında kan gördüm
ErkekkAnnesii ulkununannesiiii ocean microfer kullanıyorum içeriği iyi ama pancar şekeri mi ne varmış içinde sidefer ve bestironu duyuyorum bende bestironun tadı kötü diyenler oldu sidefer kullanan akrabam var tadı iyi demişti bende geçmeyi düşünüyorum bıraktık şuan kan damlasını 💩 probleminden dolayı ama başlarsam heralde sidefere başlarım
ulkununannesiiii Sedaalp bestiron ve sidefer öneriliyor çoğunlukla bestironun tadı çok yoğun mu acaba ?
ulkununannesiiii Ilknrtre sanırım sideferin içimi daha hafifmiş bu ikisi öneriliyor hep . Hangi saatlerde ne kadar veriyorsunuz?
Sedaalp ulkununannesiiii tadı biraz yoğun içerken pek sevmedi bebeğim ama yinede içiyor birde 2 gün kabızlık yaptı bize bilginiz olsun sonra normale döndü kakası.
Ilknrtre ulkununannesiiii biz bestironu kullanıyoruz evet yoğun kıvamlı biraz tadı da portakal aromalı gibi. Sideferi bilmiyorum sadece temiz olduğunu biliyorum. Sabahları aç karnına kilo başı bir damla olarak.
ulkununannesiiii Minnaktosbik bence de asla kullanmayın önceden kaldırılmış falan zaten çok çok kötü 🤦🏼♀️ Neden verirler anlamış değilim.. sidefer de öneriliyor bakalım bende bugün alıcam
TugbaNil ulkununannesiiii sidefer önerdi doktorum,bence tadı güzel baktım tadına ama kızım sevmiyor pek. ben de damladan sonra ağzına su damlatiyorum ağzında Damla tadı kalmasın diye
TugbaNil ulkununannesiiii herkes kilo başı 1 damla diyo burda ama benim doktorum 5 damla verdi, 7bucuk civarıydı kizim o zaman