Elamomm Banyo suyunu mutlaka kaynamış ılımış su veya hazır su ile mi hazırlıyorsunuz yoksa musluktan mı, birde derece kullanıyor musunuz 37 38 olsun diye yoksa anam babam usulü dirsekle mi ayarlıyorsunuz
DefneMiray_26 Elamomm valla suyu musluktan dolduruyorum elimle sicakligina bakip yıkıyorum allah ne verdiyse
Ziyangil Elamomm ilk ay kaynamış soğumuş suyla yıkadım sonra normal duş başlığından direkt ayarladım ısıyı öyle
SemraHakan Elamomm direkt musluktan yaptim kuzum kim ugrasir kaynatip sogutmaya..ben derecw kullanmistim.Almanyada oldugum icin 2.5 Euro gibi biseydi..5 ay kullandim zaten dereceyi bozuldu sonra dirsekle kontrol ederek yaptim
-civcivlerim- Kaynamış ılımış suyla yapan varsa helal olsun 😂 ben ikizlerimi banyodan normal sıcak su doldurup dereceyle bakıyorum öyle yıkıyorum
eymenzeynep Valla küvete kucağıma oturtup öyle yıkıyorum fıskiye yi tutup. Tabi önce su sıcaklığını kontrol ediyorum
Elifimherseyim Elamomm termometre var ama kendım ayarlıyorum musluk suyu birde 37 cok fazla gelıyor bana korkuyorum yanar dıye en fazla 32 de yıkarım kendım koluma tutup oyle ayarlıyorum
Zeynus Elifimherseyim cocugu üsütürsünüz . 32 derece onun icin soguk bi sıcaklık . 37 derece olmasının sebebi vücut sıcaklıgı 37 oldugundan onu koruyabilmek için o sıcaklıkta yıkamak gerek
Yademveannesi Elifimherseyim 37 derece olma sebebi vücut ısısını koruyabilmek. Daha sıcak veya daha soğuk yıkamak çocuk için uygun değil
Mommyy70 Elamomm cildi çok kuru olduğu için başlarda hazır suyu kaynatıp kullandım ama baktım bu çare değil şimdi Allah ne verdiyse..
Elifimherseyim Zeynus oyle mi kolumla ayarlıyorum ılık tan bıraz sıcak soguk gelmedı bana kızımında sesı cıkmıyor o da memnum ama bırde 37 deneym ben korkutorm hanı yanar felan dıye yoksa su ayarlıyorum cok soguk yapmıyorum 37 de yıkarım bakayım nasıl olcak sagolun
Ysm2019 Elamomm philips termometre mükemmel bir şey hem oda derecesini ölcüyor hem suyun içine at suyu ölçüyor çicek görünümde bebeğimde eline alıp oynuyor
Baharkokulum Elamomm musluk suyu ve elimle kontrol ediyorum. Sıcacık suya alıştırdım valla ılık mılık değil 😅
Elifimherseyim Yademveannesi 37 le yıkayayım o zaman hastanedede oyle gostermısletdı aslında işte eve gelince cok sıcak olur dıye korktm ama oyle yıkarım sagolun
Beyazcikolata Elamomm Kuvetine musluktan suyu doldurup termometre ile ölçüyorum zaten kısım kısım belirtmiş 37 ideal banyo sıcaklığı diyor. Kışın 38 yapıyorum. Hem oda sıcaklığını ölçüyor hem suyun içine atıyorum 7-8 saniyede sıcaklığını ölçüyor. 🤗
bedirhanyusufunannesi Elamomm kaynatıp ılık suyla yaptırıyorum arıtıcıdan su şuan 30 günlüğüz ilerleyen zaman ne olur bilemem 🤔🤔
Kbrasahiinn06 6aylık olacağız hala kaynatıp ılıtıyorum 😂😂 nasıl vakit buluyorum bilmiyorum da ben paranoyayım illa nasıl başladıysam öyle gidecek bi gün amaan derim belki 😂
Eesay Elamomm kaynamış ılımış su yapan varsa helal olsun, o kadarı bana fazla😂 dereceyi de artık elime dökünce anlıyorum