SerpilG Merhaba aranızda yeniyim 2 gün önce normal doğum yaptım tam tuvalete gidiyorum çamaşırımı çıkarırken tutamıyorum idrarımı kaçırıyorum 🤦♀️. Başına gelen veya sebebini bilen var mı acaba? Yarın sağlık ocağına gidicem ebeye sorarım ama belki bilen vardır.
Deletedmom10 SerpilG Normal canım bende de oluyor. Hatta ilk zamanlar daha çok oluyordu şimdi düzeldi ☺️ Çok şükür. Ama sen yine de idrar tahlili ver. Hamilelğimde enfeksiyon vardı. Doğumdan sonra idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon çıktı yine. 40 çıktıktan sonra tahlil yaptır. Bn bebeğim 3 aylıkken yaptırmıştım 😊
Omerim SerpilG Ben 3ay once dogum yaptim ilk baslarda cok kotuydu durum suan toparladim. Doktor tedaviye gerek olmadigini kendiliinden zamanla gecicegine soledi zaten olede oldu. Minigini Allah anali babali buyutsun 🤲💞
eliselif yeni doğum yapınca benimde öyleydi 3.5 ay oldu daha toparladı rahim kendini ve eskisi gibi kaçırmıyorum artık :/
Deletedmom10 SerpilG Benim de son haftalarda çıkmıştı zaten enfeksiyon hiç olmamıştı. Nasıl oldu anlamadım bnde 🤷♀️
SerpilG Omerim tşklr bende sorucam bakalım inşlh geçer çabucak Zaten hamileliktede hapşururken kaçırıyordum çişli bişey oldum resmen 😂
Nekwa SerpilG canim dikislerin iylesene kdr olabilir benimde oldu sonra düzeldi Ama cisin yokken tutarmis gibi yap surekli aklina geldikce 10 sn. Ki kasların kuvvetlensin Bir de usutmemeye dikkat et usumesen de patik olsun ayaginda
SerpilG Nekwa egzersizi deneyeyim. Evet üşütmemek için dikkat ediyorum hem gaz olmasın bebekte diye tşklr ☺️
gozdekanalici SerpilG Doğum yapalı 5 ay oldu hale o durumdan müzdaribim rahim daha toparlanıyor çok normal 🙈 hiç kaygılanma. https://www.instagram.com/gozdekanalici/