Tubaysr Kızım 4 ay 8 günlük yaklaşık 10 gündür bütün düzenimiz mahvoldu. Gündüz 2-3 saat uyuyup gece 10-11 saat uyuyan kızım sabah 7 den akşam 8 e kadar en fazla bi saat uyuyor emmiyor mama yemiyor sürekli ağlıyor göğsümde huzur bulan çocuk şuan göğsümde çığlık atarak ağlıyor. Normalde gece iki defa kalkar bi göğsümü emdikten sonra uyurdu artık saatlerce uyumuyor bu gece 1.30 da uyandı dört defa uyuttum yatağına koyunca uyanıyor kafayı yiyeceğim artık yok mu bunun çaresi
Minik12 Tubaysr aynısını yasıyoruz sürekli kucakta olmayı isteme bi yere koyunca bağıra bağıra ağlama bu saat oldu salla salla salla bacaklar koptu birde sanki ben uyutmuyorum hep bi sinir :) Sabır diyolar ya sabır Rabbim yardımcımız olsun 🤲🏻
Nurrumeyss Tubaysr canım cok gecmiş olsun ayyg bnde bılırımm neler cktım 15 dakıkada bır uyanıyordu bnımkıde ama karnı tok altı tmız uyanıyordu sebep yıkkn bıde uynırkn cok aglıyordu iştahszlık cok artmıştı ama galıba sonunda başardım bitiyor gıdıyor atak 🤣 aglasmmı gulsmmı bılemedım zor yaa 5aylık olduk mesela suan daha ynı ynı bıtıyor saatlerce ayagımda sallardım uyumsı için uyuttuktan 15 dakıka snra tekrar salla 😔 ayy rabbım bıdaha yaşatmasın o gunlrı
Elifyazel Tubaysr suan bızde aynı 10 gundur neredeyse mesajları okurken bıle gozum kapanıyor ama hala uyumadı ole sallıyom uykusunda bıle harekeltlı hıc durmuyor daha aşıda olamadık ası oldugunda daha çok sıkıntı yasayacam bellı oldu 4 ay 3 günlük uyumamak ıcın buraya göz atıyım dedım
ecemm-6161 Tubaysr canım bebeklerin her ayı bi farklı olıyırv🤔🤔🤔 İnan bende aynıyım basında bekliyotum valla suan 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Tubaysr Nurrumeyss amin sağol cnm mama yediğinde de aynı şeyi yaşıyoruz karnı totxk gazı yok altı temiz uyumak istiyo ama uyumuyor
Dilek_06 3 ay 7 günlüğüz, bu ara beslenme yönünden bizimki de öyle, sütüm az zaten doymuyor biliyorum ama ne sağdığımı içiyor ne de mamayı,kafayı yicem aç aç uyuyor 😔
Nurrumeyss Dilek_06 sallaya sallaya zar zor ıcırıyodum sızde deneyın blkı ıcer ayagımda sallayark ıcırdım hep
Nurrumeyss Tubaysr ayy ilk zamnlar aglamiştim uykum var bebek durmuyor uyumuyor diye sonradan aliştim artık nabım alışmamaktan başka annrm uzakta oturuyor kaynanam desen gelmiyor glse mısafır gıbı glıyor gıdıyor hıc yardımı olmadı esım calısıyor annemlere kalmaya gitsem sıpa ev yadırgıyor bıde orda oyle uyumaz aglar dıye gitmedım
Tubaysr Nurrumeyss Ben neler yapmıyorum ki yedirmek için, uyusa bir de uyumak için huzursuz o yüzden yemiyor
Dilek_06 Nurrumeyss Bizimkini yatırır pozisyona getirince basıyor çığlığı, önceleri kucağımda gezdire gezdire içirirdim, istemeyerek de olsa tvnin önünde beklerdim mamasını bitirene kadar, ama artık öyle bile içmiyor, şimdi yine aç aç uyudu 😢
Diyalizteknikeri Tubaysr demir ilacını kullanmaya basladınız mı? Cnkü bu ankattıklarınızın aynısını yasadık demir ilacını kestim düzeldi. Demir ilacı da su sağlık ocapın verdiği
Diyalizteknikeri Elifyazel evet hatta oğlumun kakasın da kan gördük. Onu kestiğim gibi daha olmadı. Bu durumu yaşayan da cokmuş. Sen bir dene bakalım. Olmazsa tekrar dönersin demir ilacına.
Minnaktosbik Tubaysr bizim atak biteli üç dört gün oldu çok şükür 😂🙏 inşallah biran önce sizinkide biter kızım 4ay15 günlük
Nurrumeyss Dilek_06 ay bızımkıde oyleydı saat bası bazen 3 saate bır 30 ıcerdı rabbıme sukur o gunlerde gerıde klıyor yavas yavas sadece bıraz sabır gerektırıyor yenı yenı 120 90 fılan içmye basladı arrık duzene sokmak ıcın saat bası uyandgı zmn 3 saat yada 2 saat beklıyorum kı cok içsin diye doktoruma danışarak ek gıdaya başladık hafıften artık cunku 3 yada 4 aydr mama içiyoruz sanki birazda yemeklerın tadına yada ıste sebzelerin tadına baktıkca mamaynın ss artı