Edayaz Bebeğim üstünü çok açıyor uyurken uyku tulumu acaba işe yarar mı evimiz çok soğuk değil acaba nasıl bişey almalıyım yardımcı olur musunuz lütfen
KeremTalha_4153 Edayaz valla ben aldım kullanıyorum beşikte çok hareketli bir oğlum var. Ne yattığı ne kalktığı yer belli üstünü asla örtmez .. o yuzden kullanıyorum çok rahat oluyor lwc aldım 1.7 tog değerinde ne ince ne kalın altına ince bir pijama üstüne kolku zıbın rahat ouyor açık mı üşüdümü dert etmiyom
ygmrslhgl Edayaz Merhaba tog değeri tulumun kalınlığı anlamına geliyor. Evinizin sıcaklığına göre almanız gereken tog değişiyor bizim 24/25 derece 1 tog içine sadece zıbın giydirerek yatırıyorum
Renk Lcwdan aldım. 1.7 tog. Evin 24 derece. İçine kısa kollu zıbın giydiriyor sadece. İçim rahat etsin diye de üzerine sabaha karşı çok ince bir şey örtüyorum.ya da uzun kollu zıbın giydirirsem hiç birşey örtmüyorum.
Toprak2509 Renk bnmde aynı. 23-24 derece Bi türlü kullanamadım şu tulumu. Bazen bakıyorum çocuk nemli gibi bazen bakıyorum soğuk giydrmşyorum
Akidesekeri Benim kızımda sürekli üstünü açarak uyuyor ev ne kadar sıcakta olsa uyurken üşüdüğünü düşünüyodum e bebekten hello babyden uyku tulumu aldım çokmemnunum sıcacık tutuyor ve o kadar hareketli olmasına rağmen terletmiyor tavsiye ederim
KeremTalha_4153 Edayaz sıcaklık dereceleri arasında mesela kalınlaştıkça içindeki giysileri inceltiyorsun. Ben geçen bilmiyordum 2.7 tog aldım çok kalın geldi çok terletiyordu. Bu senw ince aldım altına ince bir zıbınla yatırıyom
KeremTalha_4153 Toprak2509 23. 24 falan ama ben içini ince giydiriyorum uzun kallu zıbın alttanda incecik pijama