Mirac_21032019 Devlet smalı cocuklara yardim toplanmasini yasaklamis meclisten onay verilmis.Benim bu ulkede olup bitenlere artik aklim ermiyo sasiramiyorum bile.
Esracm Mirac_21032019 evet olayi duydum bi insta hesabinin altina yorum yazdim bakana guvenmek lazim detayli arastirma yapilmasi lazim diye. Kadinin biri bir suru beddua yazmisti sanki buna sebep benmisim gibi. Valla insanlarin ruh sagligi yerinde degil kesinlikle.
Xyz1234 Mirac_21032019 valilikten onayla toplayabiliyorlar yanlış bilgilendirme yapmayalım. InşAllah hepsi sağlığına kavuşur Rabbim yardım etsin
Mirac_21032019 Mom080 devlet kendi yardim etseydi insanlar bu yola basvurmazdi kotu niyetlilerde bunu kotuye kullanamazdi.Allah ailelerine sabir versin bi kolaylik yolu gostersin insallah.
Simiyy Halk kendi arasında hallederken devlet bir halta yaramıyor imajını ortadan kaldırmak için tabiki yasaklayacaklar bide destek mi çıksalardı ?
mehtapca06 Şimdiye kadar video denk geldim hiç biri ülkemizde tedavisi ücretsiz ancak biz yurt dışındaki tedavinin daha etkin olduğunu düşündüğümüz içim bu mücadeleyi veriyoruz demedi. Bende içimden devlet nasıl bu çaresizliğe kayıtsız diye sövüyordum.
Mirac_21032019 mehtapca06 devlet okadar cok şeye kayitsiz kaliyoki hic sasirmadim aslinda ben bu duruma.
Mirac_21032019 benim_adim_ebruli Allah şifa versin bi cikis yolu gostersin insallah.Ailelerinede sabir versin cok zor.Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin🤲
Mom080 Mirac_21032019 kesinlikle ben de kac kez gönderdim ama yetersiz 🥺 bilmiyorum bu dünyadan nefret etmeye başladım aslında dünyanın suçu yok çarpık insanlardan🥺
benim_adim_ebruli Mirac_21032019 amin amin inşallah Allah yardımcıları olsun hepsinin 🤲🏻 Devlet evlenmeden önce gen testi yapcakmış artık sadece ona sevinebildim 🥺