esleminannesi2 Kızlaaar ben chicco biberon kullanıyorum daha doğrusu kullanamıyorum akıtıyor çocuğumun genzine kaçıyor sizin kullanıpta akıtma yapmayan bebeğinizin rahatça içebildiği çok memnun olduğunuz biberonlar neler ?
EsmaAsena esleminannesi2 ben wee kullanıyorum canım memnunum. Ucuz ama bi dene. Bakkaldan aldığın emzik iyi olur derler ya o hesap. ama eğer genzine kaçıyorsa damaklı emzik deneyebilirsin.
EsofmanliSevketHoca esleminannesi2 Bende kullanıyorum ama akıtma hiç olmadı şimdiye kadar, acaba başlığını mı değiştirsen..
nursocum esleminannesi2 lansinoh kullanıyorum şu zamana kadar bir çok marka değiştirdim chicco dahil ama en iyisi o
esleminannesi2 EsmaAsena teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz bu marka pahalı güya iyi olsun dedim böyle oldu
esleminannesi2 Serpl öyle mi? Hiç dikkat etmedim öksürüyor korkutuyor beni ama akıtma da yapıyor sanırım akıtma biberonla alakalıdır
Serpl esleminannesi2 evet tatlım akıtma biberonla alakalıdır ama tıkanması çok çektiği için aynısı benim bebeğimde de var 2 aylık ama çok hızlı cekiyor ve sürekli genzi tıkanıyor doktoruna söyledim normal çok çektiği için tıkanıyor dedi . Korkma yanı 😊
esleminannesi2 Serpl yaaa çok teşekkür ederim evet genzi tıkanıyor sonra toparlıyor hemen ama benim canımdan can gidiyor korkuyorum 🤦🏻♀️😊
gh34_58 Biberonla alakali canim bende cok denedim ayni seyler basima geldi philisps aventte kaldik cok sukur memnunumm
esleminannesi2 gh34_58 Teşekkür ederim wee ve philipsi deneyim bir de akıtması çok can sıkıcı oluyor 😖
Serpl esleminannesi2 bende çok korkuyorum hala aynı bazen istemiyorum emzirmek yine tıkanıcak diye ama bebişlerimiz tezcanlı 😊
Seda5959 esleminannesi2 biboronun plastik kenarında numara yazar canım. 1 numara yenidoğanlar için eğer 2 numara felansa deliği çok acık olduğundan hem tıkanır hemde akıntı yapar. Oğlum 4 aylık 2 numaraya gecmedik daha çünkü dinlenmeden çok cekiyor tıkanma yapıyor wee baby kullanıyoruz gayet Memnunuz pahalıda değil
esleminannesi2 EsofmanliSevketHoca Benim kullanımımdan dolayı mı bilmiyorum başlığı nerden temin edebilirim eczaneler de var mıdır acaba ?
esleminannesi2 nursocum Ben de şimdilik sadece chicco kullandım ama çok memnun kalmadım deneyeceğim çok saolun
esleminannesi2 Seda5959 yaaa hiç dikkat etmedim bi bakayım hemen çok teşekkürler evet wee deneyeceğim bir çok para veriyoruz memnun kalmadıktan sonra ne önemi var