Aselduru88 Herkese selam anneler. Bebekler ne alemde bizim gaz problemi bitti gülücükler başladı agu diyordu unuttu sesli gülüyoruz dönmeye başladık siz neler yapıyorsunuz ❤🥰😅😍😅
Goksen_2 Aselduru88 bizim de 23 Ağustos 💕 aynı durumlar bizdede dönmeye başladı sesli gülücükler sürekli etrafı tanıma isteği 🌼🌼
Mommyy70 Aselduru88 aramızda üç hafta var biz tam donemiyoruz yarım dönüyoruz gülücük atıyor sesli çığlık istediği bir şey olunca uzanıyor heyecanlanıyor
Tunamiko Aselduru88 konuşmalar cıvıltılar gırla, henüz seri dönemedik , ayaklarımızı ağzımıza sokmaya başladık, uykumuz gelince eee eee demeye başladık ☺️ Günde 6 7 kere kaka yapıyorduk onu da azalttık.
Prensinannesii Aselduru88 24 ağustos oğlum gülücük atıyor bizleri tanıyor çok iyi çığlık atıyor filan ama dönmüyor dsha ve sürekli ağlamaya yer arıyor
Tuba Aselduru88 Baya dert anlatıyor benimki 😂 sürekli biri onunla sohbet etsin istiyor oda cevap veriyor. Beslenme konusunda biraz sıkıntı yaşıyorum çünkü sürekli dikkatı dağılıyor hep başka yerlere bakıyor. Henüz dönemiyor. Oyun halısıyla bol vakit geçiriyor. 3 aylık olduğundan beri kahkaha atıyor🥰
Fatmaerdoan Bizde 3 Ağustos ve ağzi 3.ayından beri çok akıyor sürekli kendi elini ve eline ne geçiyorsa ağzına götürüp ısırmaya çalışıyor
Berenn1 24 Ağustos benim papatyam benim prensesm çok uslu bı bebek masalh ama daha donemiyor kafasını yastiktan kaldrmaya çalışıyor