ballitursu Güzel anneler slm bebişi ,müzik olmadan uyutamıyoruz . var mı bu durumu yaşayan ,merak ediyorum.
ballitursu Elifinannesiii-11 yeterki ses olsun evet 😂birşeyler çalacak illaki, ama sevdiği parçalarda yok değil 😆😂
Nihannn 2 yasini bitirecek hala uyku muziklerini acmadan uyumaz. Ustelik muziksiz uyuyan 9 ve 7 yasindaki abisiyle ablasinida alistirdi. Bi odada buyuklere bi odada minige muzik calar. Sakinlestiriyoda. Uzun yolculuklarda bazen sinirlendiginde acinca bile iyi geliyo hemen sakinlesiveriyo.
ballitursu Nihannn İnan’ın bize de alışkanlık yaptı 6 aylık şuan anne yanı beşikte 😊😅insanın kulağı alışıyo terapi gibi.ama sessiz uyumaya da alışsın istiyorum ..
senceumrumdam1 ballitursu 8 aylık süpürge sesiyle uyuyor. Ben Bluetooth hoparlör aldım youtube premium satın aldım ücretsiz ilk ayları ne reklam çıkıyor ne bişey açıyorum youtube dan arka planda hoparlöre bağlı, bende burda takılıyorum o arka planda çalıyor kendi kendine
ballitursu senceumrumdam1 , biz de bahsettiğiniz gibi mini hoparlör ile flash bellek ayarlayıp içine dinlettiğim müzikleri atıp öyle devam ettik ,o bizim içinde iyi oldu.😊🙋♀️
ballitursu Ikizannesiiiii__ Beyaz gürültü sanırım değil mi bahsettiğiniz evet o da var listemizde 😊😅 ama sessiz ortamda uyumaya alışsın istiyorum.
TanemAkay ballitursu ev içinde hareketlilik varken ses ile uyuyor ama herkes yattığında sesi kapatıyorum 6aylık kızım
Nescafe ballitursu bazen beyaz gürültü ile bazen de kendim piş piş yapıyorum . Bunlar olmasa da uyuyor . Ayakta Veya beşikte sallamayla uyuyor bazen kendiliğinden uyur bu şekilde bağımlılık yapmadım hiç birinde 🙏🏻😇
ballitursu Glsm_0 ☺️Biz de süpürge ve beyaz gürültü ile başladık konu pop ,arabesk ,klasik müziklere kadar geldi 🐣😊
ballitursu nursocum yok hayır bahsettiğiniz müziği anlayamadım 😊ben uyurken müzik dinlemesinden dolayı dedim 💐