21Asaf Yine de o ferah temiz kokuya ulaşamıyorum ..eski bina en üst kat bide biraz rutubet de var ondan mi acaba ya evi güzel kokutmak icin sprey, koku önerisi olan ???
Srhnzlcn 21Asaf bn bu freza mı ne doğru yazmadm byük ihtimalle😅onun okyanusunu çok begenşyorum ama bebekli evde pek olmaz gbi☺️
QueenMom__ 21Asaf akşam oğlum uyuyunca tütsü yakıyorum, bi sürü çeşidi var. Evim amerikan mutfak ama hiç kokmaz yemek vs. Eve de yayılıyor koku tavsiye ederim 🤗
bosnak67 Marketlerde Çubuklu ev kokuları var ben onları kullanıyorum koridorda banyoda odada direk koku sıkarsam beni bile yıkıyor ama onlar eve muhafaza ediyor kokuyu değiştiriyor
21Asaf bosnak67 var onlardan bi tane sadece salonda ama heryere koymak da mantıklı aslında bimdekini aliyoduk da sizinki hangisi
bosnak67 21Asaf A101’de gladenin okanından alıyorum orda jel kutu içinde kokular da var onlarda fayda ediyor benim eski evde rutubet alıyordu o yüzden her şeyi denedim
bosnak67 21Asaf 21Asaf yok dediğim gibi bi Çubuklu olan var şişe içinde birde jel oda kokusu var onu istediğin yere koy koku veriyor zaten
Beyazcikolata Kesinlikle Air wick manolya kokusu zamanını ayarlıyorsun mis gibi kokuyor 😍 Bi arkadaşta benzer bir post açmış kendimi Air wick reklamcısı gibi hissettim 😅
21Asaf Beyazcikolata ahahaaa evet oyle oldu biraz e cok kararsiz kaldım simdi hangisi daha iyi olur bilmiyorum kac saatte bir fisliyo bu dedigin 😊
Deletedmom5284 Zaten rutubetliymiş ev oda kokusu kullanarak daha çok tahrip etmeyin ciğerlerinizi canım karanfil portakal mandalina lavanta gibi meyve tarzında şeylerden doğal kokular kullanın derim