ilknuregmn Kızlar oğlum yeni 1 yaşına girdi tek ğöğüs emiyor emmesi iyice azaldı gunde 4 sefer emiyor gece ile birlikte bazen istemiyor 2 ye düşüyor benim isteğimle tabi sütüm iyice kesilir mi düzensiz emdiği için bir de günde kaç defa emzirmeliyim sizce
Esraesahyu ilknuregmn sürekli sağ kesilmesin canım günde 4 bile cok az belli ki birakmaya meyilli sen elinden geleni yap gerisi Allaha kalmıs nasibi ne kadarsa onu alır.
ilknuregmn Gunsenin sütüm öyle çok yok 3 aylıktan beri mama+meme gidiyoruz sağım yapmaya başlayayım o zaöam
ilknuregmn Esraesahyu peki kaç kere emzireyim gunde sabah ve akşam mama içiyor bebeğim 3 aylıktan beri mama+meme gidiyorum çok yok sütüm başından beri
Esraesahyu ilknuregmn valla canım 2 sene ilk oğlum emdi küçük de 14 aylık emiyo hiç sayıyla emmediler ne zaman isteseler verdim emzik gibi kullaniyolar bazen açlıktan değil de
ilknuregmn Esraesahyu maşallah benim ki benim zorumla emdi hep çok istiyorum emsin 2 yaşına kadar bazen inat istemiyor ksinlikle gece emer gunduz benim zorumla hep
Esraesahyu ilknuregmn cocuk tan Cocuga değişiyor siz pes etmeyin Bi arkadası mın bebeği de öyleydi sonradan nasıl düştü memeye arkadasm hiç pes etmedi ama