Csknozge aaayazgc 2 3 gündür aynı şeyi yaşıyorum açlıktanmış meğerse mama verdim tam 3 kere suan 2 saattir uyuyor sizde bi deneyin isterseniz
Minikpandalarinannesi aaayazgc varmı bılen bende şuracımta bekleyeyım 9 aylık kızım bizde aynıyız 🥴 3 yaşında oğlum var hiç onda bunu yaşamadım 🤦♀️ az kaldı oynatacagım gecemız gunduzumuze karıştı resmen
aaayazgc Zzzz 46 günlük gece gündüz böyle çıldırıcam.uyumuyor tam dalıyor uykuya oh diyorum uyudu 10 dk ya 10 dk da kalkiyo
uyumayankoala aaayazgc Sadece gaz damlası malesef etkili olmuyor. Ben sab simplex kullandım ve kimuonlu su içtim sürekli. Bebeğime de bi çay kaşığı kimyonlu su veriyordum çok sancısı olduğu zaman rahatlıyordu baya. Masaj hareketleri de önemli
aaayazgc Csknozge baya çok.emiyo sütüm de var açlıktan olduguni sanmıyorum mama verince de yemiyor çünkü denedim
RumeysaMom aaayazgc benimki de öyle ya bana Mısın demiyor kundakda olduğunu farkedince ellerini çıkarana kadar zorluyor uyanıyor
Serap_74 aaayazgc bende salıncak war hani şu üzerinde donence olan pilli çalışan salıncaklar warya ana kucağa tipli 2. El aldık şuan 3 aylikyiz hayatimi kurtardi yoksa sabah 5 lere kadar ayakta sallamam gerekti
aaayazgc Ankakusu35 ama 3 gündür gece gündüz uyumadı hiç hep 10 dk sorna uyanıyor bebek içinde bu kadar uykusuz kalmasi zararlı değil mi
Csknozge aaayazgc bende öyle sanıyodum ama öyle değilmiş malesef ama sizin ki mamayı almamış benim ki aldı göğsünüzde uyutmayı denediniz mi tensel temas olursa belki uyur iyice dalmadan da yatırmayın formda görmüştüm o şekilde uyutan vardı
Serap_74 aaayazgc canım eşime denk geldi 750 miste 400 e almış foto atayimda paylaşamıyorum burdan ya nasi foto atiyilar buraya ben beceremedim