Kızlar bende ara ara kemik ağrısı oluyor çok korkuyorum covid mi diye başka belirti yok ama sadece böyle geçirenlerde var diye duyuyorum evden zaten hiç çıkmıyorum anneme bile gitmiyorum ne olur ne olmaz diye ama teste gitmeyede çekiniyorum ya yoksa orda kapıp gelirsem diye çünkü olmayabilir neden diyeceksiniz ben zor bi hamilelik geçirdim özellikle son aylarlarda çok kemik ağrım oldu bebek iyiydi ama benim vücut kaldırmıyodu devamlı çatı kalça kemiği ağrım oluyodu doktor kemikler için kalsiyumu günde 2 ye çıkardı o bile fayda etmedi doğumdan sonra geçti mucize gibi ara ara bel ağrım oluyordu iğneye bağlı ama benim gibi hamileyken kemik sıkıntısı olanların doğumdan sonrada o takviyelere devam etmesi gerekiyormuş bi süre ben bıktım o ilaçlardan ağrıda azaldı içmedim ama şuan emzirmeden kaynaklıda olabilir bu sıkıntılarım resmen bütün kemiklerim eklem yerlerim ağrıyo sırtınm omuzlarım hepsi yani geçen kalsiyuma başladım baya azalmıştı hatta bi gün almadım bugün yine zirve yaptı ağrılarım bu şekilde covid olduğunu öğrenen varmı bu arada evde başka belirti verende yok eşim kızım oğlum bi sıkıntıları yok çok şükür