mirayilknurtolga Sum87 deneyin derim. Bu arada aşağılarda ıspanaklı pastada gördüm denemediyseniz onu da yemek dışında bir şey yapmak istediğinizde mutlaka deneyin 😅
Kbryldrmr Sum87 canım ben köfteden çanak yapıp hafif kızartıyorum ıspanağı da yemek yapar gibi kavurup çanaklara koyuyorum kalanı yanlara koyuyorum tepsiyle fırına atıyorum çok güzel oluyo çanağın üstüne beşamelle kaşarda koyabilirsin
Yerfistigininannesi Sum87 bizim yöresel yemeğimiz vardır ekşili diye tarif yazayım soğan yağda kavurun biraz salça biraz baharat sonra ıspanağı doğrayıp onuda biraz kavurun üzerine su varsa ekşi pestil yoksa bol limon biraz kaynadıktan sonra üzerine kaç kişi iseniz ona göre yumurta kırıp dokunmayın o aynı haşlanmış yumurta gibi olana kadar pissin yanına erişte pilavı isterseniz et de ekleyebilirsiniz çok lezzet veriyo yemege
minnakbaby Sum87 yarin denicwm firinda tavuklu mantarli ispanakli makarna yapvam ustune beaamel sos ve kasar insallah guzel olur bende ariyorim ispanakli tarif yaa 🙄 kiymali ispanak yemegi denemwdiyseniz cok guzel oluyor 😊
Naz_N Sum87 bugün ıspanaktan börek, baş kısımlarından da az uzun kesip ıspanak başı aşı yaptım🐣 Ispanak başı aşını bebeğim yedi, böreği biz😅 Ama o kadar ıspanak yıkamışken gönül isterdi ki fellah köftesi olaydı😅😅