Azat-1120 Merhaba anneler. Bebeğim erkek ve şu anda 40 günlük. İlk zamanlar Prima kullanıyorduk ama çok fazla idrarını beline kaçırıp sık sık üst değiştirmek zorunda kalıyordum. Sonrasında sleppy kullanmaya başladım onda da ilk zamanlar kaçırmadı üstüne ama şimdi tekrar kaçırmaya başladık ne yapsam bilemedim bezinden mi yoksa çok yapıp erkeklerde bu sıkıntı genelde oluyormu.( Kızımda böyle bı problem yaşamadım) yardımcı olursanız sevinirim 🤗
Azat-1120 Srhnzlcn kaç kilo bebeğiniz ve kaç numara kullanıyorsunuz. Benim oğlum 4 kg ve 2 numara kullanıyorum
Dilos01 Srhnzlcn bende sleepy kullaniyorum cnm da 3 numara ama 4 e gececez bitmesini bekliyorum besin 😃önceden prima kullanıyordum sleppy kakasini taşırıyor canım sende de bu sorun oldu mu atleti hep kirleniyor yanı sırtına çıkıyor
farukerenim sleppy de hiç sorun yaşamadım primada kullandım o da sızma yapmadı ama. her bebekte farklı olabiliyor demek ki.
Srhnzlcn Dilos01 canm oda doğdugundan beri 3 kere fln olmuştur☺️ Bnde pişik yapmıyo vs diye devam ettm☺️
Dilos01 Srhnzlcn pişik yapmıyor cidden canım hamdolsun da bi taşırma problemi var bizde de gevşek de bağlamıyorum
Ygz30 Sleepynın kalıbı dar zaten.Molfix pureand soft ve prima premıum care onların kalıpları geniş. prima aktif bebek,canbebe,sleppy,bunların kalıbı dar arkadaşım