Nida_nur4448 1 ay 19 günlük bebeğim var çok gazı oluyor ne yapmalıyım kızlar yrdmc olurmusunz🤔kndni çok kasiyor
Belinaysmom Nida_nur4448 rezene çayı tükeniyormusunuz bide kimyon çayı bi çay kaşığı da bebege verebilirsiniz metsil gaz damlası vermişti dr bize
Azat-1120 Nida_nur4448 ben oğluma sabah probiyotik olarak 5 damla bio gaia damla veriyorum günde 3 kez de metsil 8 damla veriyorum. Ayaklarının yakınına sıcak su torbası koyup üstünü örtüyorum faydasını çok gördüm.Kesinlikle eğer emzirmeden ağlamazsa altını açıp masaj yaparsanda çok rahat gaz çıkartıyor.
beyzasvm Gaz damlası kullanıyor musunuz? Kafasını gögüsünüze yatırıp sırtını güzelce ovmanız onu çok rahatlatacaktır ve ütüyle sıcak havlu yapıp karnına koymanız da işe yarayacak🙏
Nida_nur4448 antikoalababy onları yapıyorum onlara rağmen çok gazı oluyor sizin yaptğnz başka şeyler yok mu
Belinaysmom Nida_nur4448 hiç bişey olmaz 1 çay kaşığı kimyon bi su bardağı su kaynat hem süt artırır hemde gaz giderir yemeklerinede atabilirsin
antikoalababy Nida_nur4448 birde kız çocuğu ise sıcak tutun valla ben her seyden 2 tane giydiriyorum hava soguk malum üşütmesin. Kız çocuğu daha çok üşüyor erkeklere göre