sbakici Merhaba arkadaşlar yaklaşık 20 kilo fazlam var doğumdan beri. Evde spor yapayım diyorum ama hangi videoyu açsam tıkanıyorum hareketleri yapamıyorum:( Önerilerinize açığım, ben kilo verirken şu sporu, şu videoyu yaptım dediğiniz neler var?
kagan1 sbakici Leslie yapın çok zorlamaz sizi ben de ilk spor yaparken 1 ay önce çok zorlanıyordum şimdi gayet rahat yapoyırum 4 kilo da verdim şu an
Edoss Valla ben hamilelikte 15 kılo aldim. Eve geldim tartildm sadace 3 kilom gitmişti. 10 gun boyunca gunde 3 litre su icmistim. Bi baktım toplam 11 kilom gitmiş. Bol bol su icmeliyiz.
Alyadep Edoss valla ben hep günde 5 lt yi bulıyo su içiyorum ben de bi işe yaramadı sıkı bi diyete girdim.az önce de videolara bakıyodum ben bunları nası yapacm diye ağlayacktım kadın incecik her şekle giriyo ben yuvarlanır giderim diye korkuyıum.bildiğim basit hareketlerle başlıcam.daha sonra zorlar gelir.bide tabi kilo olmamız engelliyo daha çok enerji harcıyoruz onları yaparken ama ısınma hareketlerini yapmak işi bieaz kolaylaştırıyo
Edoss Alyadep ben hamilelikte cok dıkkat etmiştim. Makarna, pirinç, hamur işi çok yemedim. Sabahları sadace 1 dilim tam buğdaylı ekmek yiyordum. Onun haricinde ekmek yemezdim. Belki bende çok ödem vardı bu yüzden cabucak kılo verdim.
kagan1 Alyadep Leslie ile başlayın başta illaki hareketlerle zorlanıyorsun ben ilk bile atlatamıyprdum şimdi 100 kere rahat atlıyorum
Edoss sbakici hayır hiç birşey yapmadm. İstesemde yapamazdim. Sezeryan sonrasi yapmam mümkün değildi. Fakat ben hamilelikte yediğime çok dikkat etmiştim. Belki çok fazla ödem vardı bende o yüzden bu kadar çabuk gitti..
Rukiyecavusooglu 14kilo almistim sezeryan sonrası eve geldiğim zaman 5kilo gitmişti 10gunun sonunda 5kilom daha gitmişti ödem şişkinlik oluyor ya bol bol su için emzirdiğimiz için çabuk gidecek merak etmeyin bebisinizle güzel vakit geçirin inanın kilo kalıcı bir durum değil iyi düşünün hep
Alyadep Edoss hamilelikte millet 10.000 adım atıodu ben evden markete gidemiyodum artık önümğzdeki maçlara bakıcaz.2. Olursa salmayacm kendimi
Elifelcn sbakici Hergün sabah aç karna su içiyorum, Leslie yapıyorum yediklerime pek dikkat edemiyorum ama 26 kg verdim hamile kalmadan önce 71 kiloydum şuan 67
Alyadep Elifelcn ben hep kilomu kontrol hayatında tutmaya çalıştım çünkü almya çok müsait tipim var.ne kadar süre içinde verdiniz bu kiloları.sanki bana ben böyle kaldım gibi geliyo çocuk yürüyünce gider diyolar ama ondan da emin değilim yapımdan dolayı
Alyadep Bu leslie yi duymuştum ben de başlıxam yürüyüşten saha etkili diyo kız kardeşim o da baya zayıflamoştı umarım yapabilirim
Elifelcn Alyadep BEbeğim 9,5 aylık son 4 aydır daha hızlı kilo veriyorum. İlk zamanlar regl olmuyordum 5 aydır oluyor ondan dolayı diye düşünüyorum.
gmzcvk sbakici ben hamileligimin ilk 5 ayinda 7 kilo vermistim sonra 3 kilosunu geri almistim normal dogum yaptim 19 gun oldu ve toplamda 12 kilo verdim ama tamamen emzirmeden oldugunu dusunuyorum, ben hamile oldugumu ogrenmeden once leslie nin videolariyla evde spor yapiyordum yormuyor ve gayet eglenceli ise yariyor deneyin derim, dikislerim biraz daha toparlaninca tekrar ben de baslicam :)
Alyadep Elifelcn ben ameliyattan 4 hafta sonra regl oldum ama bi kg değişti bende😒 bünyeden bünyeye değişiyodur tabi emzirmediğim için de zor biraz ama bakalım
kagan1 Bebegimm42 bazen akşam bazen gündüz bebeğimin uykuda olduğu zamana göre işlerime göre ayarlıyorum yediklerime de dikkat ediyorum tatlı ve ekmek yememe çalışıyorum akşam yemekten sonra bşşey yememeye çalışıyorum çok açlık hissedersem yoğurt yeşil elma falan yiyorum yatmadan emzirdigim için oluyor heralde p açlıkta ama aç yatıyorum yani bir de hiç bir yemekte karnım çok şişmiş gibi hissetmiyorum yeşil çay ilave edecem içebiliyor muşuz ben bir de bi litre suya çok az taze zencefil limon dilimi bir çubuk tarçın atıp içiyorum hergün günde toplam 3-4 litre su içiyorum zayıflarsın sen de öncelikle olarak kendine güven ve başla yapabilirsin ben 65 le hamile kaldım ve hayatımda olduğum en fazla kilomdu bu doğuma 90 la gittim şu an 78,5 kiloyum bebeğim 7 aylık eski Halime dönmek istiyorum spor yapınca çok kilo gitmese bile birden vücutta sıkılaşma hemen kendini belli ediyor 💪💪😉😉