hatice_doganci Bebeğim yeni yedi aylık oldu çalıştığım için ek gıda devam sütü anne sütü hepsini alıyo ve artık diş çıkarmak üzere son iki gündür kusmaları mevcut kusma dışında herhangi bir şikayeti yok diş çıkarma dönemi kusma yapar mı yardımcı olur musunuz
Mervea hatice_doganci oğlum diş çıkarmadan çok huzursuzdu günlerce uyumadığı oldu diş çıkarmadan 2 gün önce çok kötü kusmaya başlaöıştı hiç öyle bi kusma görmedim üşütmüştür diye düşünmüştüm dişten mi bilemedim
EsraUlurak hatice_doganci yediklerinden veya üşütmüş yada fazla yemiş olabilir bildiğim kadarıyla diş döneminde ishal oluyor bebeler bizde öle oldu kusma Yok birde dişleri kaşindıgı için elleri devamlı ağzında tabi öle oluncada çok sulanıyor 🤤
Samfe hatice_doganci bizimdi dişi patladı ve dediğiniz gibi patlamadan bir gün önce 3-4 defa kustu normaldir heralde diye düşündüm üstünde pek durmadım çok geçmiş olsun insallahhh kolaylıkla atlatırız bu dönemleri ☺️☺️
Nekwa hatice_doganci yapiyo canim Benimki normalde kusan bir bebek degil dis dönemlerin de kusuyo 6 aylik 2 disi var
Seldabi Nekwa hemen cikmis 6 ayda 2 dis birden benim kizimda 5 ay 26 gunluk dun gece surekli agladi huzursuzluk bende dis olabileceginden suphe ettim ama gunduz hicbir sorunu yok acaba dis mi cikartiyor?
Sevda6767 Benim kızımda reflü var çok kusan bir bebek ama iki aydır falan neredeyse yok denecek kadar azalmıştı. 20 gündür dis belirtilerimiz var. Kaşınma huysuzluk sık uyanma salya. İki gündür de aşırı kusma başladı yine. Benim de aklıma dis geldi ondan olabilir
Nekwa Seldabi bizde babadan genetik büyük 3.5 aylik 2. De 4 aylik 2 dis arka arkaya cikardi. Buyuk ihtimal özellikle 4 5 aradi uyaniyosa anla ki diş
Durununannesi07 hatice_doganci Kusmalardan sonra dişiniz çıktı mı acaba bizde aynı sorunu yaşıyoruz da
Durununannesi07 irva evet kesinlikle bizdeki kusma diş belirtisi kustuktan iki yada üç gün sokra dilimiz patlıyor