Mom981 KıZım 3 ay 11 günlük başından beri aptamil veriyorum mamasını ,severek içiyorken birden kabul Etmemeye başladı ?? Bir haftadır içmiyor uzun süre aç kalsa Nike ,uykusunda sorunsuz alıyor ama. Mamayı değiştirmeyi düşünüyorum ne önerirsiniz?
DefneRana3881 Mom981 bu dönemde emmede yada mama yemede gerileme oluyor belki o yüzdendir mamayla alakalı değildr
tgc Mom981 4 aylıkken bzdede iştahsızlık oldu emiyor ama kızım ilk meme reddi gibi yaşadım sonra bıraktım 4.5 saat geçiyor acikinca kendi emiyordu
Deletedmom324 Mom981 hipp combiotic Bagırsak florasını düzenliyor. Probiyorık ıcerıklı. Anne sütüne en yakın devam sütü. Dısarda 65-70 arası fiyatları. Ben FARMASANAL sitesinden 50-52 liraya alıyorum. Bunu da yazmadan gecmeyim dedim 😎
DefneRana3881 Mom981 aynen bizdede oldu 3 ay 10 günlük falandı mama+meme şeklinde gidiyorduk bi anda emmemeye başladı öyle olunca mamayı artırdım ama onu da içmiyordu değiştirdim mamayı yeni aldığımıza da aynısını yaptı bırda da okuduklarıma bakarak o dönemde normal olduğunu farkettim 4 aylık olduk hala devam ediyor konuştuğum kişiler 5.aydan sonra düzeliyor geri diyorlar
Mom981 DefneRana3881 internetten de bakındım ama bulamadım Bunla ilgili anlamlı bi şey. Hep meme reddi var mama reddi yok 😐
Mom981 DefneRana3881 cAnım benim doktorum kız bebeklerde idrar yolu enfeksiyonunun Böyle bi şeye sebebiyet verdiğini söyledi. Test yaptık gerçekten de enfeksiyon çıktı
Mom981 tgc bilmiyorum birden tak diye olunca insan napcağını şaşırıyor . Bi De hastalık eklendi üstüne . Ben grip oldum ama bebeğim grip mi değil mi anlamadım . Çocuklar anlamadan zatürre falan oluyorlarmış Allah korusun
Mom981 DefneRana3881 malesef başka bir belirti olmadı . İdrar rengi normal ,ateş vs de yoktu . Ama sebebi buymuş malesef 1 hafta antibiyotik kullanacağız geçmezse iğne dedi 😪
Mom981 Deletedmom324 peki neden herkes çılgınca aptamil tavsiye ediyor ? Ve en pahalısı o🤔 bilsem baştan hipp alırdım
ilknurcelik Mom981 off bizim yaşadığımız şey bu inşallah erkenden atlatırsınız bizimki 1,5 ay sürdü uykusunda mama içti uyanıkken içmedi 3 mama değiştirdim fayda etmedi 1,5 ayın sonunda tekrar içmeye başladı çok şükür
Mom981 ilknurcelik işte idrar yolu enfeksiyonuna bağladı doktor 4 gündür kullanıyoruz antibiyotiği gerçekten düzelme oldu. 2 doktora sordum ikisi de ilk olarak idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi öZellikle de kız bebeklerde sebep bu oluyormuş
ilknurcelik Mom981 bizde idrar yolu iltihabı yoktu kan da almışlar hiç birşey yoktu ama öyle olmuştu . Geçmiş olsun size