mervesoku Merhabalar 🌸🌸 25 günlük bebeğim var emzik vermedim.. emzik kullanmasıyla kullanmaması arasında ne durum olabilir bilginiz varsa belirtirmisiniz.. yani hiç kullanmasak yada başlasak faydası yada zararı varmıdır ??
mnnakanne mervesoku ben ogluma cok cabaladım alması için 4. Aya kadar almadı ve her uyumasında aglıayarak uyuyodu arabayla dışarı cıktıgımızda aglıyodu sürekli 4. Ayda emzigi tuttu şükür o kadar rahatladımki aglamıyo artık bnce iyi bişey kurtarıcıngibi😂😂
Pinarbek mervesoku ben emzik vermicem dedim iyi halt ettim ben emzik oldum 8aylik olduk ama gel bana sor, şimdi diyorum keşke verseydim isterse üniversite de bıraksın en azından biraz rahat ederdim 🤦🏻
Dtbrc mervesoku zaten ilk 1 ay tavsiye edilmiyor.benim bbeğim 1 aylık oldu yeni yeni alıştırmaya çalışıyorum sebebi de sürekli ağlamaya başladı sussun diye veriyorum😂kullanmasanız daha iyi tabi ama durmuyorsa da yapcak bişey yok.
Aybars16 mervesoku ayy kesinlikle annenin yardımcısıdır emzik. İyiki vermişim onsuz yapamıyor artık en azından yatırdığımda ağzına verip her işimi yapabiliyorum. Oğlumun ikinci annesi
Tugbadrsn mnnakanne Aa resmen bize öyle 2 aylıkken kdr uğraştım etmedi tutmadı 4 aylık olunc kendisi istedi ve hayatım kolaylaştı artık uykuları çok rahat uyuyor emerek sizde deneyin bence emzik büyğk kurtarıcı bu yönden 2 yaşa gelmede bıraktırıcam inş
mnnakanne mervesoku ben inanmıyorum cnm etrafımda cok emzik kullanarak büyüyen hiç bi sıkıntı olmadı ben ogluma 2 aydır kullanıyorum diş çıkarcaz hatta
Dtbrc mervesoku ben diş hekimiyim 1 aylık bebeğime alıştırmaya çalışıyorum çünkü susmuyor ağlıyor hep🤦🏼♀️Ayrıca diş açısından 18 aya kadar bıraktıktan sonra gelişimini kötü etkilemez verebilirsiniz.kritik dönem ilk 1 ay verilmesi tavsiye edilmez sonra verebilirsinz
Pinarbek mervesoku sürekli sürekli sürekli aklın geldikçe canı sıkıldıkça emmek istio karnı tok olsa bile. Artık insanların yanında mememe saldırıyı eliyle açmaya çalışıyor resmen oynamak istio
Emn_trm Kesinlikle vermem diyordum verdim kesinlikle sallamam diyordum salladim☺ bebek durmayınca meğer yapmam dedigin her şeyi yapiyormussun 😉😉
mnnakanne Tugbadrsn aynen bende cok rahatladım şükür aglamaları bitti yavrumun gece gündüz uykuda emiyo uyanıkken bile oynuyo😂
Asyanesrin Dtbrc bende o markayı denedim ama hiçbir şekilde almıyor bu saatlere kadar emziriyorum 😩😩😩