Gamzeliyanak Merhaba kızlar sabah kizimi emziriken farkettim göğsümde bir sertlik var dokununca elime geliyor kitle gibi su anda doktora gitme durumum yok pazartesiye kadar çok korktum aklimdan cikmiyo var mi boyle birsey yasayan normal mi acaba
Gamze22 Gamzeliyanak canım benim de geçen gün oldu süt biriktiğinde oluyo bol bol emzir süt bitince sertlik azalıyor çocuk emmezse bile makineyse sağ bende korkmuştum kitle gibi olduğunu farkedince sağdım geçti
Incitanesi6835 Gamzeliyanak canim yinede doktora git ama.buyuk.ihtimal sut torbalari oluyomus o olabilir
Happybaby Gamzeliyanak eğer ağrısızsa süt biriktiği içindir ama fazla zaman geçirmeden emzirin oraya masaj yapinki düzelsin geçmezse mastit olur Allah korusun
Gamzeliyanak Gamze22 insaAllah oyledir ya sizin bebek kac aylık benim kizim 6 aylik gece uyanmasi pek olmuyo sabaha kadar emziremiyorum haliyle belki dedigin gibidir ama cok korktum sertliği farkedince
Gamze22 Gamzeliyanak benimki bugün iki aylık oldu canım hiç o kadar yoğun sütüm olmadı bir defa olmuştu ben de şaşırmıştım
Karamela Benimde sol göğsümde var ele geliyor hatta süt olmadıgı zaman elliyorum daha belirgin ve yer değiştiriyor 2 aydir böyle süt bezesidir dedim fırsat bulup gidemedim doktora normal mi acaba?
minikkizim bendede dogumdan sonra çıktı kitle agrisizdi doktor onemli bisey degil dedi 6 aylik olduk hala duruyor
Gamzeliyanak minikkizim benimde yeni oldu galuba şimdiye kadar farketmedim hic musait oldugum an gidicem doktora korkuyorum bisey cikar diye