Utkuu Doğum kilolarınızı nasıl verdiniz sadece diyetle gidiyormu bebekle malum biryerede çıkamıyorum sadece ev içi hareketler oluyor
Kuzumveben Utkuu dogum yaptiktan 2 ay sonra hepsi gitti bol su ictim sutum artsin diye 3,5 litre filan,tatliyi abartmadim kendiliginden gitti ve korse kullnadim 1,5 ay hic gobegim kalmadi
Umelike Utkuu 74 le doğuma girmiştim 7 aylık bebeğim şuan 64 kiloyum hamile kalmadan önce 59 kiloydum göbek gitmiyor 😄
Halimeamine Utkuu cooook fazla kilonuz varsa sağlıklı beslenin ve emzirirken Gidiyor kilolar ufak ufak ama şu dönemde evden cikamadigimiz için geri geliyorlar 🥰
Aybars2020 Kuzumveben korse olarak hangi marka kullandınız acaba bende istediğim gibi bulamadim beden konusunda da sıkıntı yaşadım l beden almama rağmen olmadi bir turlu
Merve2756 İlk doğumda gidiyor ikinci doğumda kilolar yapışıyor genelde 78 de doğuma girdim şu an 62 kiloyum 4 aylık bir kızım var ayrıyeten üç yaşında bir oğlum var şuan 62 kiloyum ama kilomdan çok rahatsızım eski kiloma düşmek istiyorum 55 kg
Minnaktosbik Utkuu 😂😂 bilmiyorum valla ek gıdaya geçişi bekliyorum artık ondan sonra diyet evde leslia yapıcam
Mervemuhammedemir Utkuu korse almıstım takarım dıyr ne oldugunu bende anöamadım 80 kıloydum dogum yaptım coxugu sarılık ıcın, hastaneye goturduk tartıldım 64 geldım korseyı hıc takmadım yanı
Halimeamine Utkuu ben de evde verdim aslında ramazanda verdim hatta emzirirken sebze çorba yedim iftarda yedi kilo vermiştim geri aldım üç kilosunu 😟
Durukusunannesii Utkuu valla Doğum yapalı 43 gün oldu 16 kilonun 8 kilosnu Doğumda verdim . 5 kilodunuda Doğumdan snra verdim 3 kilosu kaldı hiç bsey yapmadm yiyiyorumda ama cok su içiyorum
Mervemuhammedemir Utkuu bılmıyorum kı hıc bıse yapmadım yano dogum yaptıgım gun ayaktaydım eve geldım hıc durmadım acaba ondan dolayimı bılmıyorum gobek falan kalmadı dumduz boyımda 1. 75 goren dıye hanı kılon nerde