Alpaslaninannesii semtomlari neydi kizlar ? bizim sut alerjimiz var ama kakadaki kan gecmedigi icin etide kesmek istiyorum
drn5410 Alpaslaninannesii biz 😊kakada kan gürültülü yapma karın gurultusu uykuya dalmada güçlük… Kuruyemişler süt ve süt ürünleri baharatlar dana eti yasak… 1 ay diyet yaptım düzeldi geçen yiyeyim canım istedi diye ama mukuslu kan geri döndü anında 😑 pişmanım diyete devam..
nursocum Alpaslaninannesii yani ilk defa duydum zaten bebeklere kuzu etinden başka bişey verilmemeli ben zaten şuanda kıyma olarak veriyorum. Çift çekilmiş
Ulumil Alpaslaninannesii valla bizimde süt ve süt ürünlerine alerjimiz var eti kesmedim mukuslu kakası devam ediyor doktor kan görmediğin sürece sorun yok diyo ama pekte içime sinmiyo benim her doktor farklı soyluyo nedense anlayabilmiş değilim bazısi et yiyebilirsin diyo bazısı yiyemezsin
Alpaslaninannesii drn5410 aa öylemi bide bana doktorum diyorki ete alerji olmazmis olsa bile kakada kan yapmazmis 🙄 ozaman ben etide keseyim bide öyle deniyim insallah gecer ya kakdaki kan resmen bezini korkarak aciyorum kuruyemisler sut urunleri yumurra yemiyorum etide kesiyim.baru baska bisey aklima gelmiyor cunku ne alerji yapabilirki 😳 sen ne yiyorsun canim bana tüyo ver nerdeyse bisey kalmadi yicek
drn5410 Momandminnos çocuk zorlanıyor.. Huysuz oluyor karın ağrısı oluyor.. Uyuyamıyor.. Kakası mukuslu oluyor.. Çocuğumun acı çekmesini istemediğim için diyet yapıyorum Dr kontrolünde…
drn5410 Alpaslaninannesii bizim Dr kakada kan deyince direk dediklerimi ve eti kes dedi.. Kuzu eti yiyebiliyorum sadece… Napim sebze bakliyat yiyom ben 🤭
drn5410 @nursocum demek istediği emziriyor süt alerjisi var bebeğininin ama kakasında ki kan geçmedi et yemeyi de mi kessem diye sordu sanırım annemiz 😊 yani en azından ben öyle anladım 🤔🤗
nursocum drn5410 valla alerjimiz yoktu öyle sorduğunu anlamadım inşallah geçmiyordur ya nerden vitamin protein alıcak bu anne🙄
Cherry5 Süt alerjisi varsa çapraz olarak dana eti, yumurta varsa da tavuk eti kesilir. Kuzu eti ve balığı ayrıca denemek gerekiyor. Bize dana,kuzu, tavuk, balık hepsi dokunuyordu.
Mu-Mi Cherry5 benim bebeğinde de süt alerjisi var ama dr et sebze ve meyve yiyebilirsin demişti herkes de farklı mı oluyo acaba
Cherry5 Mu-Mi Tabi herkesin farklıdır. Benim ilk gittiğim doktor kendinden çok emin kesinlikle kuzu eti dokunmaz dedi ama dokundu ki süt diyetinde dana çok çok yüksek ihtimal dokunur aynı proteinler
Alpaslaninannesii Ulumil bende bi kesipte denicem aklima baska bisry gelmior kan ztn son noktaymis alerjide 🤷♀️