Cemre_Bebek Merhaba kızım 5 ay 20 günlük dişleri kaşındığı için çok salya oluşumu var. Kehribar kolye bileklik kullanan fayda gören var mı alıp almamakta kararsızım bu konuda tecrübesi olan var mı ?
Sedaates16 Cemre_Bebek benim oğlum henüz 2 buçuk aylık ama kuzenim ilk çocuğunda kullandı dişlerini görene kadar diş çıkardığını anlamadım dedi her çocukta işe yarar mı bilmiyorum tabi şimdi 3 aylık oğlu var ona da almış daha rahat uyumaya başladı dedi
Planetree Cemre_Bebek ben yeni aldim kehribar kolye ama 1 kere taktiktan sonra cikardim boynuna zarar verir uykuda vs diye korktum.Bende burda bekliyim kullananlarin yorumlarini😇
UraSsmom Cemre_Bebek Diş çıkarmadı oğlum daha ama ben Bi faydasını görmedim. 3 yada 4 aylıkken almıştım salyası uykusu VS için 8 aylık hala var yani. Test ettim de orijinal kehribar. Bence herkese aynı etkiyi yapmıyo da olabilir. Yiğenlerim biri 8 biri 12 yaşında şuan ne kehribar gördüler ne bişey ikisi in de dişlerini çıkınca farkettik.
Ygll Cemre_Bebek oğlum küçükken eşim alıcak tı ben fayda etmez boşver demiştim sonra bigün almış gelmiş hoşuma gitti taktım hemen ama bizimkinin dişleri çıkmıştı zaten. Hatta hamileliğimde eşim hediye almış bana takmıştım. Yani bilmiyorum faydası var mı yok mu 🤷♀️
Cemre_Bebek Planetree bende kolye yerine bileklik daha uygun diye düşünüyorum alırsam bileklik almayı düşünüyorum ama işte fayda sağlar mı
Minikum Planetree ben kullanıyorm 4aylık bebeğim birbıçuk aydır boynunda ondan önce bileğine takıyordum. Bende sizin gibi korkuyordum gündüz taktım ilk baktım sıkıntı olmuyor hep boynunda şuan
assd15 Benimde 3.5 aylık birkaç gündür kullanıyoruz salyasında azalma olduğunu farkettik . Boynuna takıyorum sadece banyo yaparken çıkarttım
Asafinannesi25 Cemre_Bebek valla kızlar çocuğum diş çıkarıyor hiçiştahı yok gerçekten faydası varmıdır acana birde nerden alabilirim
Nidaabaserr Cemre_Bebek merhaba biz kullanıyoruz yaklaşık 10 gündür bebeğim 4 aylık çok salya akıtıyordu bileklikten çok kolye olanı tercih etmemi söylediler. Salyası azaldı eskiye göre daha huzurlu uyuyor. Geceleri çıkarıp bileğine bağlıyorum. Sadece duş aldırırken çıkarıyorum onun dışında hep takıyoruz şimdilik ben memnunum 😊
defnemilam Cemre_Bebek henuz disimiz cikmadi ama salyayi kesinlikle azaltti kolye insallah bizde anlamadan atessiz dis cikartiriz
Cemre_Bebek Denemekten zarar gelmez bence de sonuç olarak ilaç vs değil zararı olacağını düşünmüyorum. Alınca yine deneyimlerimi paylaşırım ☺️