Pnarferah anladım canım etkisini anca olur cok gecmıs olsun ateş cok zor. Benim kızım 8 gün önce ateşlendi ve ateşi 39 nokta 4 lere kadar çıktı ve ben her Ateş gördüğümde okuyan kadın o kadar çok panik yaptım ki düşünün duş aldırmaya dahi korktum suyun derecesini ayarlayamaz Sam bu sefer vücut soğursa kendini daha çok ısıtmaya alır diye Elinden hiçbir şey gelmedi o kadar vicdan azabı çekiyorum ki bir tam bir saat boyunca Calpol etki edene kadar kızım 39.4 inşallah bir yerinde bir hasar olmamıştır kriz gibi ya da ne bileyim nöbet gibi bir şey olmadı keyfi de yerindeydi çok şaşırıyorum ki Yani o kadar ateşe rağmen Ne bileyim oynuyordu sadece yemiyordu ki iki gündür de yemeye başladı Allah’a şükürler olsun İnşallah sizin Bebeğiniz de bir an evvel iyileşir Allah kimseye göstermesin Çok Zormuş Bu arada 14,5 aylık kızım diyorum ya ilk kez böyle olunca Elim kolum bağlandı Ateş hakkında bildiğim her şeyi unuttum habire kuzenlerimi ablama sorup durdum onlar benden tecrübeli Onların çocukları var en az 2′şer tane Bana dediler antibiyotiği bitirene kadar kullan çünkü tam geçmedi ise tekrar Nüks eder diye ki ben antibiyotiği kızım Hiçbir şeyi yemediği için İlk birkaç gün Sadece bir kere verebildim son üç dört gündür devamlı iki kere ve verdim