123gulsah Emirin_Annesi10 tiryak ismi eczaneye söyleyin onlar bılıyo içeriginıde anlatır alışmıycak olsa benımkı alışmazdı kac tane meme degıstırdık caresı bu damla oldu
Necla61 -Alaz2020- benim bebegimde genelde düşünce uyanmıyor ama bazen derin uykuya geçmeyince sanırım düşünce uyaniyo
Emirin_Annesi10 123gulsah canım içeriğinde Şeker, su, tarçın, sinameki, ıhlamur çiçeği, karanfil, rezene, anason, limon tuzu varmış çok mantıklı gelmedi bana 3aylık da ha limon tuzu nedir 😒🤦♀️
BhrKrmn Mahidevran_ 11 aylık sabahlıyordu resmen kac gündür gündüz sadece bir kere bir buçuk saat uyuttum bir saat oncede beşiğine koydum ninni soyledim bes dk icinde uyudu ben şok😂 bakalım gece cok uyanacakmi 😄
TalentedMom Mahidevran_ yavaştan alıştırmaya başla mesela gündüz sallama oyun oynsın yorgunluktan uyumaya başlayacaktır sonra bunu akşamları olanla biraz sabırlı olman gerekiyor sabredersen başaracaksın akşamları da ben beşiğine koyup uyku müziği açıp alıştırdım tabi kolay olmadı ama çok rahatladım gerçekten
123gulsah Emirin_Annesi10 zaten cok vermıyosun onu kapagının altında şeffaf bır kapak var memenın ucunu ona batırıyosun goz yaşı damlasından daha az oluyo memede benım oglum 4 defada alıştı ayrıca gazımızda vardı gazada ıyı gelıyo benımkı bı onerı kullanıp kullanmamak sıze kalmış