Ebnifa EmrhanDfne bende bu soruyu merak ediyorum hatta mamadusbaby var onunda arasinda gidip geliyorum.
Yigitalininannesi EmrhanDfne solomombaby kullnıyorum yeni doğan aparatı var zaten 2 aylıkken aldim şuan 3 ay 10 günluguz severek kullanıyoruz kumaşı yumuşak birde kışlık örtüsünü aldim ven dışarı çıkınca sıcacık tutuyo
Zuhalnehir EmrhanDfne üç ay ve üstü için ama istersen bir ay daha bekle bende 4 aylıkken kullanmaya başladım
EmrhanDfne Zuhalnehir bazen iş yaparken takayım diyorum öyle uzun süreli değilde kısa kısa ☺️ Bekliyim az daha o zaman
Ddd00 Ebnifa bende ondan alacam çok iyi o ergonomik bir de ilerde kalça çıkıklığı olmaması için ergonomik olması önemli 😊
bilgibulutu Bn 12 aydır babyboroosh kullanıyorum cok memnunum❤️ cok fazla özelligi var istersen arastır
Gunesimmmm bilgibulutu bende bu markayı merak ediyodum sizde ki model new age mi acaba ayarlanabilir olması diğer solomombaby vb markalara göre daha sağlıklı geldi sonuçta her an bebek büyüyo ve bacak genişliği değişiyor
bilgibulutu Gunesimmmm aynen canım new age modelı bacak kısmı ayarlanabılıyor, kanguru bebegın boyuna gore ayarlanabılıyor, terletmiyor yazın 👍
Betul34 Bende babalinbaby den aldım bugün gelicek bakalım 2 güne bebeğim 1 aylık ama yenidoğan aparatı var kullanılır diye düşündüm 😊
Happymother Kızım 40 günlüktü solomombaby kullanmYa basladım 6 aylığız hala kullanıyoruz çok seviyor hemen uyuyor içinde
tutu11 EmrhanDfne bence ikisi de ayni. Yeni doğan aoaratiyla beraber 195ti ikisinin de fiyatı. Ben 185 e bu instagram sayfasından ilkay aldım. Tabi ilkay kangurudan orjinallik teyidi alarak. Gayet rahat
SekerkupumMetem EmrhanDfne Sizin sayenizde bende bir marka soruyim LILLEbaby kullanan varmı memnun mu?