Eymeninannesi Merhaba kızlar 8 gün önce normal Doğum yaptım ve ilk günden bu yana hala kanamam çok açık kırmızı hatta pembeye yakın suyla karışık gibi sizde de böyle oldu mu doğum sonrası kanama rengi nasıl olur bide dikişlerim hala iyileşmedi sizlerde nasıldı
Babymom Eymeninannesi canım bende 7 gün oldu doğum yapalı benim kanamamda öyle hatta hiç yok gibi dikişlerim düşmedi ve iyileşmedi henüz bekliyorum bakalım sarıya dönük kan gibi değil
Elyesa Eymeninannesi benim dikişlerim açılmıştı ona rağmen 15 günde iyileştim sizde bikaç güne iyileşirsiniz inşallah çok dikkat edin çok eğilip kalkmayın genelde hep uzanın
Eymeninannesi Babymom dikişlerimiz inşallah bir an önce iyileşir zor oluyor baya oturmayı özledim resmen 😌
Eymeninannesi Babymom benim hala dikişlerim ağrıyor yanıyo gibi de oluyor krem sürerken elimi sürünce kabarık kabarık Sizde de öyle mi tek bana mı özgü çok merak ediyorum iki gün önce doktora gittim bi yorumda yapmadı aslında ama neden iyileşemiyorum 😓
Babymom Elyesa dikişleriniz açılınca tekrar dikiş atıldımı ben çok korkuyorum bundanda inşallah açılmamıştır tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum 😭😭
Eymeninannesi Elyesa peki sizin kanamanız da bizim gibimiydi hiç adet kanı gibi koyu bi kan görmedim çok açık pembe bi kan arada koyu sarı oluyo o şekilde
Elyesa Babymom valla ister misim tekrar atılmasını derdi doktor bende hayır dedim çünkü psikolojim bir daha kaldırmazdı çok şükür normal olarak kapandı tabi daha çok dikkat edilmesi gerekiyor iltihap olmaması için. İç çamaşı giyinme dedi bana çabuk kapanması için temiz ve kuru tutmamı ve ilaçlarımı kullanmamı istedi
Elyesa Babymom umarım yaşamazsın kaç gün oldu doğum yapalı benim birkaç gün sonrasında sızılarım azalmadı arttı doktorum gel normal değil bu durum dedi öyle anladık açılma olduğunu
Babymom Elyesa ara ara batmam ve geceleri özellikle sancı oluyor birde göremiyorum o yüzden bilmiyorumda ne durumda açılsa duramazdım herhalde
Elyesa Eymeninannesi benim ilk bir kaç gün koyu kırmızıydı sonra rengi açıldı pembeleşti sizin durumunuz garip bi doktor a danışın sarı renk ilk defa duyuyorum