Eliffffffffffff Arkadaşlar bebeğim memeyi tutmuyor. Maşallah sütüm iyi ama bebek çekmiyor. Uğraşıyorum ama yoruyor. Yoğumbakımdayken biberona alışmış. Memeyi bilmiyor. Silikon göğüs ucu alsam biberon gibi düşünüp çeker mi acaba işe yarar mı?
Eliffffffffffff Eliffffffffffff Sürekli sağmak da zor bir iş. Misafire gidebilirim. Bi işimi olup bir yerlere gidebilirim. Yanımda hep makine mi taşıyacağım? Silikon göğüs ucu hakkında bilgi verirseniz çok iyi olur
Hub1 Hub1 ben de ilk haftalar silikon uç kullandım bazen de sağıp biberonla cerdim 35 gün sonra memeyi tuttu
Fatmasti Eliffffffffffff bende biberonla başladim slikon göğüs ucu sayensinde emziriyorum şimdi kesinlikle işe yariyor
Fazis Canım alıp dene bence zaman kaybetmeden dediğin gibi sürekli sağmakla olmuyor sütünü bile etkiliyor bebeğin kendi emmesiyle bir olmuyor yani inşallah bir an önce biter meme reddi sende çok rahat edersin
Eliffffffffffff Fazis yani ben 3 saatte bir sağıp sağıp dolaba atmaktan sıkıldım ve ilerde daha da sıkılcam gibi geliyo. Ne güzel memeden emmek varken. Silikon uç olursa en azından sağma derdinden kurtulurum
Eliffffffffffff Hub1 Peki bebek silikon ucunu biberon ucu mu zannediyor? Bir de benim bebeğim çekmeyi de pek bilmiyor. Enjektör de verdikleri için hazıra aşırı alışmış. Silikon uçta çekmesi mi lazım?
Hub1 Eliffffffffffff evet silikon uçla çeker biberonu çektiği gibi. Ama zamanla silikon ucu da bıraktırmanız gerekiyor tamamen memeyi tutması için. Emzik kullanıyorsanız onu da bırakın çünkü emme kabiliyetini köreltiyor ve memeyi kavramakta zorluk çekiyorlar
Hub1 Eliffffffffffff est aklınıza takılan bişey varsa sorabilirsiniz. Avent ve mamajoo markalarını kullandım tavsiye ederim. Hatta sütünüzle biraz ıslatıp öyle yapıştırıp kullanın diğer türlü bazen silikon çıkıyor sütler akıyor.
senem9 Benim ilk bir hafta on gün falan meme ucum çıkmadı bebeğim ememişti düzgün. Silikon uçla hem sütümü emdi hem de meme ucunu çıkardı. İşe yarıyor yani. Ama ben aralarda sık sık kendi mememi de verdim öylelikle alıştı.
Eliffffffffffff senem9 ara ara ben de meme vermeyi denerim de pek umutlu değilim. Kafasını öyle güçlü geri atıyor ki ben memeye zorladıkça o sinirleniyor. O sinirlendikçe ben ter içinde kalıyorum. Pes ettim