Fatmasti Hanımlar bebeğim bu günlerde beni emerken kusuyormuş gibi yapıyor sağa sola yüzünü çeviriyor sonra emmeye başlıyor ben anlamadim biberon ve emzik kullanmıyoruz neden böyle oluyor bilgisi olan var mı?
Bebegim_28 Fatmasti benim de kızım 2 aylık aynısını yapıyor fazla emince yapıyor bide uykusu gelince ne yapacağını bilmiyor sinirinden memeye yapışıp yapışıp ağlıyor çok içince midesi kalkıyor bide ben memeyi vermeden kuru kuru verince de yapıyor sütü biraz sıkıp meme ucunu ıslatıp öyle veriyorum
serebro Fatmasti tahminimce süt hızlı geliyor yutkunamıyor o yüzden telaşla bırakıp hareketlenebilir. Sütün tazyikli mi? Ilk 3 ay kadar bizimde öyleydi süt sızdırır yutkunamazdı sonra sonra basetmeyi öğreniyorlar. Gaz da olabilir mutlaka sık sık gaz çıkar
Fatmasti serebro gazı her zaman vardı ondan olduğunu düşünmüyorum ama tazyikli geliyor evet ağzından çıkarıyorum öyle olunca sonra veriyorum
Fatmasti Bebegim_28 çok teşekkür ederim demekki sütun tadi gelmiyor o yuzden yapıyor emzik verdim yada biberon verdim sanıyor onlarda böyle yapıyordu da