Deletedmom7 Merhaba bebeğim 7 buçuk aylık öksürüğü hırıltılı geliyor kullandığınız şurup yada doğal yöntem varmı ? ( doktorum sekrol pediatrik şurup önerdi ama yine de sormak istedim )
Zeynepnazinannesi Deletedmom7 Hiç uğraşmadan aktardan günlük al hemen onu yap canım ben neler çektim gitmediğim doktora yapmadığım tedavi yöntemi kalmadı ama günlük 3 günü geçirdi br daha da yaşamadım 🙏
Bebek1634 Deletedmom7 vakit kaybetmeden doktora gidin. Hirilti ve oksuruk vardi. Bir de hizli nefes alip verme eklendi. 10 gundur hastahanede yatiyoruz bronsiolitten dolayi.
Zeynepnazinannesi Deletedmom7 Eski bir tencereye koyun dumanı çıkmaya başlayınca pamuğu tencereye kapatın sıcaklığı gitmeden bebeğinizin döşüne koyun 2 3 kere dumanı alıp koyun sonra 1 saat pamuk orada kalsın 3 gün tekrarlayın etkisini göreceksiniz
Deletedmom_9857 Deletedmom7 evet canım ücretli ama almak istemezsiniz bol bol ıhlamur verin bir de göğüse sıcak bez koyun geçmiş olsun
Deletedmom7 Bebek1634 allah yardımcınız olsun canım inşallah tez zamanda çıkarsınız doktorla irtibattayım