Erdemom Bebeğim sürekli memeyi ısırıyor her ağzına girdiğinde. Hiç bir şey fayda etmiyor kizsamda güzelde söylesem. Bu konuda bir çözümü olan lütfen yardımcı olabilir miii lutfeen 😭😭 daha 1 yaşında memeyide kesmek istemiyorum ama her ağzına aldıktan sonra kan revan içinde kalıyorum:(
MotherQueen Erdemom ısırınca memeyi kapatın uzaklaşın bi süre vermeyin tekrar tekrar yapın anlayacaktır ısırırsam meme yok diye
Eslembaby-Cennetmomy Erdemom diş çıkarırken yapıyorlar ya benim kızım çıkarma aşamasında ucunu ısırıp cekistiriyor
1Egmen Erdemom oğlum ısırdığında annem burnunu sıkmamı öyle bırakacağını söylemişti. Birkaç defa sıktım, sıktıktan sonra da kısa bir süre meme vermedim, öyle bıraktı. Şimdi çok nadir ısırıyor, siz de deneyin dilerseniz
Erdemom 1Egmen Artık vermeye korkuyorum resmen korkulu rüyam oldu 😭 deneyeceğim bunuda teşekkür ederim 🌹
Arenimo Ben tepki vermedim hiç bıraktı oğlum arada aklına gelirse o da cok nadir yapıyor, tepki verince oyun haline getiriyorlar
Erdemom Arenimo İlk yaptığı zamanlar tepki vermemiştim, dediğiniz gibi devamda etmedi uzun süreli. Ama son zamanlarda dişten dolayo aşırı ısırmaya başladı, buda yara yaptı. Yaranın üstüne ısırması da inanılmaz acı veriyor 😥
alp3413 Erdemom Baya zaman olmuş ama aynı şeyi yaşıyorum 1 yaşında isiriyir asala içmiyor 4 gün oldu nasıl atlattiniz memeden kesiliecek diye ödüm kopuyor😔😔😔