Srhnzlcn Kızlar merhaba oğlum sling vs sevmediği için hala anneme kayınvalideme giderken pusetle gidiyoruz 3 aylık ama bazen rahatsız duruyo gbi geliyo ne zamana kadar kullanılıyo bu pusetler bilen var mı☺️
Deletedmom9 Srhnzlcn 3 aylık bebek için pusetler rahattır aslında kapasite olarak yenidoğana uygun yani. Ben 6. Ayından sonra kullanmadım sığmadı çünkü.
Damla29 Srhnzlcn 3 bucuk aylık ama boyu 65 cmdi en son 3 aylıkken sıgmıyor şuan ama kullanıyoruz mecbur diğer büyük olanda küçüçük kalıyor
Nicemother Srhnzlcn valla kızım 9 aylıktı aracımızda pusetle götürdüm 2 saatlik yola. Bayağı bir süre kullanıyorsun canım . Kullanmak istedikten sonra tabi …
H2010 Srhnzlcn kızım 3 buçuk aylık doğduğu günden beri puset kullanıyoruz nereye gitsek pusette bizimle geliyo gün içerisinde evde de çok kullanıyorum mutfakta falan başka odalarda işim olduğunda pusetim içine oturtuyorum kızımı uzun bi süre daha kullanırız
mirayilknurtolga Srhnzlcn 6.5 aylık olana kadar kullandım tek başıma çıktığımda rahat olduğu için ayakları biraz dışarıda kalıyordu ama napııım🤷♀️ diğerini çıkarmak çok zoruma gidiyordu. Şimdi zaten hava alsın diye 10 dakika çıkıyorum onda da kanguru ile çıkarıyorum.
Anana Srhnzlcn Bizim pusetimizde 6 ay ve 13 kiloya kadar kullanabileceği yazıyordu. Ama 7. Aydan sonra kullanamadık. Yani bebek de hareketlendiği için çok zor oluyor.
Pogaca_yanaklimm Srhnzlcn 7.aya kadar kullandım puset candır😂 elimden gelse hala kullanırım ama artık sığmıyor kendinde rahatsız olmaya başladı ben çok faydasını gördüm pusetin oğlum uyumadığı zaman kurtarıcım oluyordu…
Srhnzlcn Kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için☺️ Bnde bi an acaba uygun değilmi artık kullanımı diye düşünmüştüm sağolun🥰
Hunilianne Srhnzlcn ayakların çıkması sorun değil boynu başı korumadaysa 9 aya kadar kullanımı var. Tabiki oto koltuğu olabilen pusetlerden bahsediyorum
Hunilianne Srhnzlcn iste onları bilemiyorum standartlara uygun yapıldı mi güvenlik testleri vs o yüzden bi şey diyemiyorum