Mertelisa Minies Benim bebeğimede iyi gelmedi zaten çok kusan bir bebek kusması hiç bitmedi. Doktor Fermix önerdi eczaneden parayla aldık yazılmıyormuş şimdilik iyi herhangi bi sıkıntı yaşamadık
Minikum Minies bizede sağlık ocağından verdiler ama kullananların yorumları hep kötüydü bende ocean ın alıcam
tucee Bizim doktorumuzda sağlık ocağından verilenleri kullanmamızı istemedi. Kilosu kadar damla sıkıyorum Ferrum veriyorum. Herhangi bir yan etkisi olmadı.3 aydır kullanıyoruz.
BEYZANUR2020 tucee bu ferrumu kilosu kadar kullanın demiş atıyorum beş aylık yedi kilo yedi damla mi olacak çok değil mi yaa
Minikum Minies bende D vitaminini kullanıyorum. Henüz bende alamadım kan damlasını haftaya alıcam inşallah devletin ödediği var mı bilmiyorum ama piyasada araştırdığıma göre ocean iyi fiyatı daha pahalılarınıda gördüm
Cemreduru Minies biz sidefer kullanıyoruz kilosu kadar damla diyor ama ben bir damla dhaa az veriyorum piyasa fiyatı 95 tl civarında devlet ödemiyor ama en az yan etkisi olan demir ilacı siyebilirim
BEYZANUR2020 Minies ferrumu devlet ödemiyor ama 14 TL en uygunu o benim kızımda bir sorun olmadı vegaferon da çok kusmustu
BEYZANUR2020 BEYZANUR2020 evet ben direk eczaneden aldım 14 TL aile hekime tazarmi bilmiyorum yazarsa daha uygun olur