Aysenurl benim oğlumunda yok öyle çok oyuncağı çok tercih etmedim şimdilik.10 aylığız bizde.asıl 1 yaştan sonra ihtiyaç diye düşündüm.ama bizde olanlar aktivite masası,yürüme arkadaşı,ufak renkli toplar,bir tane ışıklı top,bir kaç büyük resimli hikaye kitabı..en kısa zamanda almak istediğimde üst üste dizilen huni şeklinde kuleler var(umarım anlatabildim)dokun hisset kitapları,resimli 100 sözcük kitabı gibi şeyler.Bak bizim oynadığımız bi kaç oyun var.sende dene.fark ettimki ben oyuncaklardan daha çok ilgisini çekiyor.Ufak renkli top dediğim şu top havuzlarında ki toplar.ben o topların arkasına bantları yapıştırıp kapının arkasına diziyorum(9.ayda yapıuordım hala yapıyırum o dönem emeklemek için hevesleniyordu)tek tek söküp tekrar takmaya çalıyorduk(tabii oğlum daha çok yiyordu )ince motor becerisi için de iyi oluyor.birde bulaşık leğenine su koyup oyun oynuyoruz.o kadar mutlu oluyor ki.eliyle suyu tutmaya çalışıyor güya.sıcak,soğuk,katı,sıvı kavramlarını öğrenmeeye de yardımcı oluyor.