AsyaHiLaL Kızım bir yaşına girecek ocak 26 da Ne gibi şeyler yapabilirim fikirlerinizi alabilir miyim. Uygun fiyatta alisveris yaptığınız site yada degisik yaratıcı suslemeleriniz oldu mu?? Şimdiden teşekkürler. . 🥰
Bsrylmz AsyaHiLaL balon zinciri 100 adet balon büyük bir yazan balon aldım 60tl civarı falan tutmuştu kendim yaptım, ama iki yaşında isim yazan şefaf kutular şefaf içi renkli balonlarda yapacağım inşallah
TalentedMom AsyaHiLaL ben jüt kumaşla perde yapıcam ortasına led ışık koyucam çok güzel fikirler var aklımda bakalım nasıl olacak farklı bir şeyler yapmayı düşünüyorum
Beyza23 Yaaa bizde 22 ocakta 1 yaşına giriyoruz Mickey mouse konsepti yapacağım. 100 adet balon aldım ve balon zinciri bir kaç süs ve pasta yaptıracağım şeker hamurlu. 🎈
Sevgilimmm AsyaHiLaL ben de bakınıyorum. Evde süsleme yapıp foto çekmek istiyorum. Şimdi Instagram’da bir siteye denk geldim güzel süsler var partiden ismi sitenin oradan bakacağım sanırım
Yegino AsyaHiLaL yaaa benim en yakın arkadaşım da 26 ocak doğumlu 😍 hayırlı yaşları olsun kızınızın inşallah.