Meledhem Merhaba bende ikiz annesi olmak istyrm en büyük hayalim sizler nasıl oldunuz neler hissettiniz nasıl ogrendiniz
Ikizzannesi20 Meledhem merhaba 😊 ben kendim ikizim ve ikiz kadersimin izkizleri olmadi bende de olur fiye tahmin ediyorduk ve hep bi ikizlerim olsun istiyordum allahimda nadip etti ve planli bi hamilelik gecirdigim icin kontroldumde ogrendim allahim nasip ederin insallah 😊😊😊
Mom62636362 Meledhem psikolojik olarak yıpratıcı bir şey ikiz annesi olmak ama tabiiki Allahın verdiğine şükretmekten başka seçeneğimiz yok. Bizim sülalede de var da o kadar çok değil, tamamen beklenmedik bir anda oldu. Hiç de ummazdım veya ikiz bebek hayalim olmadı, ama nasip oldu işte.
Twns Meledhem benim annemin ikizi var sülalede de ikiz şansı vana vurdu sadece 😁 uzaktan göründüğü kadar hoş değil çok zor sorumluluğu, fedakarlığı, uykusuzluğu, yorgunluğu da iki katı ama sevgisi sevinci neşesi de iki katı tabi
Ikizzannesi20 Meledhem insallah olur canim ama benim bildigim kadariyla kadinin dulalesinde ikiz vatsa oyle diye biliyorum bizde 3 tane var . Ama allahim nasip etsin bu duyguyu sizde yasarsiniz umarim ❤❤
Arzuefee Yumurta takili ile ikiz sahibi olan baya var hatta bir gebenin günlüğü YouTube den izle klomenle de oluyor benim anne tarafında herkesin ikiz çocukları var bana da nasip oldu öğrendiğim de hiç şaşırmadım hissediyordum ikiz olacağını 😅
Arzuefee Meledhem hayir benim aile genlerim de vardı dayimin ikiz bebekleri var kuzenlerimin ikiz bebekleri var annemin kuzenleri ikiz ailesinde ikiz olmayıp klomenle kalanda var düşük ihtimal ama ikiz hamile kalan duydum birde ovulasyon takibi yapıp ayda iki kere yumurtalama sayesinde ikiz sahibi olanda varmış söylediğim kadın anlatmisti birgebeningunlugu diye bi sayfadan görmüştüm
Mysunshines17 Meledhem Benim gebeligim de plansız tamamen sürprizi ama ikiz olduğunu zaten tahmin etmiştim çünkü benim vefat eden ikiz abilerim varmış o yüzden annemden bana geçti gen olarak kesinlikle zor ama imkansız değil sadece her dakika planlı yaşamak lazım yorgunluk deseniz yoluna koyduktan sonra her şey toparlanıyor o kadar da abartılacak kadar feci zor bir durum değil bence ki ben tek başıma bakıyorum ilk doğdukları günden bu yana
Elzanesr Meledhem hiç bir akraba eş dost uzak yakın kimsede ikiz yokkkk😃benim ikizlerim oldu hala şoktayız..ama çok zorrrrr bunları düşünerek iste İnan dışardan çok sevimli geliyo ama çok ağır bi sorumluluk bende önceden asla istemiyordum rabbim layık gördü hamd olsun 🤷♀️