Ebrar08 Merhaba güzel anneler günaydin hepinize benim kizim 3 ay 13 gunluk fakat gece beslenmelerinde uyuyakalabiliyorum vucudum cok yorgun alarmlari bile duyamiyorum sizlerinde basina gelen oldumu bunu doktorunuzla hic paylastiniz mi ne gibi sorunlar cikti 😔
Deletedmom324 Ebrar08 uyanmasına gerek yok ama gece sütü efsane. Mahrum bırakmayın derim. Ya da uyandırmak yerine siz sagın bir kere oh mis
Ikicocukanasiyioldum Ebrar08 son 3 gündür öyleyim, 4 ay 20 gunluk kızım sabaha karşı kendisi kalkıyor coo kızıyorum kendime çok üzülüyorum ama duymuyorum bilr alarmı ki ben yatakta ihh deae uyanan insanım. Bir kaç gündür çok fazla yorgunum uykusuzum ondan sanırım.
Arslancik Beslenmek için uyanmazsa uyandırmamalıymışız bebeği artık gece uykusundan, o uyurken uyu bence bişey olmaz
Ebrar08 Arslancik ya ben korkuyorum acaba zayiflarmi diye de hatta vicdan azabi bile cektigim oluyor neden uyanamiyorum diye cocuk ac kaldi diye üzuluyorumda 😔 oyuzden bi sorim dedim ilginiz icij tsk ederimm🙏
Ebrar08 Deletedmom324 ya ben korkuyorum acaba zayiflarmi diye de hatta vicdan azabi bile cektigim oluyor neden uyanamiyorum diye cocuk ac kaldi diye üzuluyorumda 😔 oyuzden bi sorim dedim ilginiz icij tsk ederimm🙏 aynen sağiyorum veriyorum fakat iste bazi geceeler uyanamiyoum yorgunluktan sanirim alarmi bile duymuyorum inanin😊
Deletedmom324 Ebrar08 hayat zor maaleseff. Eşiniz de duymuyor mu 😀 valla benim ki sabaha kadar uyusa dokunmazdım herhalde. ah ahhh
Ebrar08 Deletedmom324 o hic duymuyo zaten 😂😂😂 en duysam duysam ben duyarim bende duymaz oldum artik yanimda davul calsa kalkip bakacak dermanim yok valla😂😂😂