Ebrukartal23 Merhaba anneler, Similac mama kullananiz var mı? Aptamil kullanıyordum içmemeye başladı bizim ki. 5 ay 13 günlüguz. Bebelac Gold 1 alacaktım bulamadım hiç bir yerde. Eczane deki bayan similac bebelactan daha iyi dedi ama bı içime sinmedi mama.
Handeay7 Ebrukartal23 içinize neden sinmedi? 9aylik ve ek gidayi agzina sürmeyen sadece similac mamayla beslenen bir oğlum var ve Allah’a şükür hem kilosu hem kan değerleri çok iyi.
Elifinannesiii-11 Ebrukartal23 bizde 4 ay 25 günlüğüz rahat iki bucuk aydır mama reddi var mama meme şeklinde gidiyorduk. Çoğu mama denedim aptamil içerdi onu bıraktı hipp sma bebelac gold denedim içmedi.. Similac aralarında en çok içtiği mama oldu. Benim bebeğim de iştahsız sanırsam..Memeyi de çok emmiyor😑
Pandicornlar İçinize ne sinmedi reklamsız oluşumu? Valla biz 3. Numarasına geçtik diğer tüm mamalardan daha iyi 👍🏻 Tercih sizin
Ebrukartal23 Açıkçası similac mamayı kullanani çok duymadım. O yüzden yazdim burdan. Çok fazla mama değiştirdim Aptamil sma hip ama hiç birini doğru düzgün içmedi. Kilo alimida biraz geriden geliyor. 6100 kilo 63 cm boyumuz.
esmerayes Ebrukartal23 aslinda cok kullanan var ama medikal bi mama eczane mamasi o yizden reklami yok ve marketlerde satilmiyo cok guzel bi mama benim ogluma sadece bu mama kilo aldirdi ilk 6 ay hicbi mama yaramadi kimi kabiz yapti kimi gaz kimini kustu su an 10 aylik hala similac veya humana aliyorum ben
Deletedmom0099 ben 2 aydır kullanıyorum cok memnunum. e bebekte fiyatı diğer yerlere göre yarı yarıya ucuz bilginiz olsun 350 gram 40 tl 850 gram 80 tl
Ebrukartal23 esmerayes inşallah benim oglumada kilo aldırır. Ek gıdaya başladım. Mamayi çok zor içiriyorum. 6 ayına girdi 90 CC zor içiyor:/
Ebrukartal23 Elifinannesiii-11 bende ikinci ayda meme reddi yaşadim. Bir daha ne yaptıysam emmek istemedi beni. Kilo alımı yavaslayinca üçüncü ay mama ağırlıklı beslenmeye başladık. Ama hangi mamayı denediysem sevmedi. Similac mamayı yine iştahlı içmiyor. Sanırım Mamada sorun yok benim çocuğum iştahsız😔
Elifinannesiii-11 Ebrukartal23 biberon değiştirdiniz mi peki?. Benim ki de iştahsız. Biraz içip bırakıyor istemiyor biraz gezdiriyorum sonra tekrar içirmeye çalışıyorum. Dikkatimi dagıtmaaya çalışıyorum felan böyle böyle geçiyor günlerimiz. 5 aylık olsun ek gıdaya başlayacağım ben de