Edakoc 1.5 aylık oğlum var rotavirüsten şüphe ettiler tedavisi yokmuş siz neler yaptınız nasıl ilerliyor virüs yaşayan varsa lütfen anlatsın 😟
maraslihatun Edakoc. Cok gecmis olsun nasil anlamislar ve bebiste ne oldu da hastabeye göturdnuz? Bu virusu hep duyardim ama nasıl bulasiyor bilmiyorum. Bunun icin rotavirus asisi var onu yaptirsan gecmez miymis
Melindam Edakoc Rota virüs temas yoluyla Bulaşıyor. yani rota virüslü birinin gaitasından yada düzgün yıkanmayan eller sayesinde bulaş oluyor. virüa vücuttan atılana kadar şiddetli ishal ve kusma olur. 10 gün sürebilir bu belirtiler
17062019 maraslihatun asi yaptirinca bu hastaligi hafif atlatiyor bebekler.benim oglum da oldu 1 gun hastanede yattik.doktor, asiyi olmasaydi cok siddetli olabilirdi demisti.
Gamzearin Bulaşma yoluyla değilde benım bildiğim kakası kanlı ishal olarak gelıyomuş zehirli ishal yani. Aşısı var 3. Ayda vurulcak dedidoktorum . Başıma henüz gelmedı ama aşıyı yaptırıcam
Elmalipankek Edakoc ilaç değil takviye canom bağırsaklarına yararlı bakteriler geliyordu biz enterogermina kullanıyoruz şu an maflor ile dönüşümlü bağışıklığı güçlensin diye