Sarpisko Merhaba, göğüs ucu yaraları için gümüş kapak kullanıp faydasını gören var mı ? Varsa hangi gümüş kapağı kullandınız ?
Hulya_ Sarpisko Doğumdan sonra feci yara olmuştu ne silikon kalkan ne krem hiçbişey iyi gelmedi gümüş kapak 3 günde yumuşattı acısı gitti, silverette marka kullandım ben
minikcancan Sarpisko bende hiç bi işe yaramadı aventin gögüs kalkanlarıyla iyileşti gögsüm keske gümüş kapağa o kadar para vermek yerine direkt gögüs kalkanı alsaydım
Melusina Sarpisko ben kullaniyorum cok memnunum silver pearl markası 999 ayar olmasi onemli has gümüş oluyor
Amerikadabirduru Ben dogurdugum gun kullanmaya basladim hic sektirmeden her gun taktim ve ilk bebegim. Hic yaram olmadi. Silvernurse almistim e bebekten cok cok memnun kaldim.
_ADA_ Sarpisko ilk doğumda göğüs yarasından ve emzirmekten çok çekmiştim. İkincisinde gümüş kapak nimet gibi geldi. Göğsüm sızlamadı bile. Benim kullandığım silverina çok memnun kaldım.
Ef24 Çok iyi bir icat gümüş kapaklar 10 gün acı cektim kalkan ve krem kullanıyordum vakit kaybetmişim hiç işe yaramadı e bebekten baby&mom marka almış eşim 925 ayar taktığım andan bir sonraki emzirmeye kadar bile farketti 🌺
Umelike Sarpisko ben kullanıyorum canım 6 aydır hatta hala daha takıyorum hassaslar onlar olmadan acıyor daha ama cok memnun kaldım ben ah az mı ağlıyordum acıdan benim markası silverina☺️
Ameliee Sarpisko ben doğumdan itibaren silvernurse kullandım ama her gün taktım ve asla yara olmadı göğüslerim acımadı iyiki almışım dediğim en önemli parça
Rumeysa65 36.haftadan itibaren kulkanmaya başladım şimdi bebeğim bir aylık hiç yara olmadı silveretteyi kullanıyorum