Eceminannesii Kızlar 25 günlük bir oğlum var gece hiç uyumuyo emzik de tutmuyor sürekli meme de emse de emmesede eşim de sürekli çalışıyor yardım edenim yok, gece mama versem uyur mu ? Ne maması vermeliyim kaç saatte bir? Yardımcı olun lütfen
Seyhan06 Eceminannesii benimde 25 günlük oğlum var geceleri gündüzleri çok ağlıyodu gaz sorunu vardı gaz damlası aldık raahat uyuyo artık
cydcvk Eceminannesii sütünüz varsa mama vermeyin. Biberona alışır memeyi tutmaz bi daha. Kızım 6 buçuk aylık hala saat başı kalkıp meme ister. Bazen emmez memenin kokusunu alır almaz geri uyur. O sizin kokunuzu istiyor daha çok küçük annesi
Seyhan06 Eceminannesii valla tek başına çok zor gerçekten benim eltim var yanımda o olduğu halde zorlanıyorum lohusalık psikolojisimi bilmiyorum eltim giderse bakamayacakmışım gibi his oluyor içimde. Ağlayınca çok korkuyorum özellikle
Littleon Eceminannesii eğer emiyorsa mama vermeyin emzireceksiniz mecbur ayrıca çok küçük gece gündüz kavramı yok hala kendini kağnınızda zannediyor size ihtiyacı var birsüre sonra sizde alıscaksiniz oda sabir edin