Denosko20 merhaba anneler bebegimin dudaklari böyle beyaz beyaz oldu 9 günlük dha emmekten mi yoksa acaba su gogus ucu catlgi icin krem vardi ondan suruyrdm o mu boyle yapti acba yada baska bisey midrki
Efemila35 Denosko20 yaaa ahaha görünce eşim geldi aklima:) bizde de sadece ortası olmuştu doktora su topladı diye sormuştu. Emme balonuymuş onlar çoknormal yani Endişe edecegin bir durum yok canm allah bağışlasın 🙏💐
Mavibattaniye Denosko20 emdiginden dolayi dudak alisana dek oyle oluyor sonra geciveriyor endiselenme 💛
Tuba Denosko20 Öncelikle hayırlı olsun sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah💜 gayet normal bir durum bu zamanla geçiyor🤗
Esmece Denosko20 Canım memeni bebeğe vermeden önce az karbonatli su ile ucunu sildirip verirsen olmaz …🌹Hayırlı ugurla büyüt bebeğini inşallah
Denosko20 Tuba tesekkür ederim allah razi olsun 🙏 evet yorumlri okuynca rahtldm cok teşekkür ederim ❤❤
05ay05az20e1sra14na9di3r27 Denosko20 canım sen soğuk bişey yiyip içmişsin o sa bebeğin dudağını boyle yapmis.benimde böyle olur yememe içmeme dilkat ediyorum
Denosko20 05ay05az20e1sra14na9di3r27 nasil bir ilgisi vrki sogukla 🙄 aslnda ben de dikkt edyrm bir brdk ayrn icmismdr blki soguk 🤦🏻♀️
Mom34743 05ay05az20e1sra14na9di3r27 kız Allah seni kadının içtiği soğuk şeyle çocuğun dudağının ne alakası var 😂😂 içtiği şey memesinin ucuna gitmiyor ya 😂😂 Emme baloncuğu bunlar canım 🤣
Cgdmltr93 05ay05az20e1sra14na9di3r27 saçmalamışsınız. Emme baloncugu bu. Memeye adapte olana kadar olur sonra geçer
mom-11 Denosko20 emmeden kaynaklı canim. Zamanla geçiyor tedirgin olma. Benim oglumunda olmustu. Alistiklarinda geçiyor. Allah bağışlasın masallah ☺
Eternity Denosko20 Oy oy dudaklara bak ya Maşallah💖 Bebeğimi emzirebildiğim dönem geldi aklıma 💖 Çok normal🌸
05ay05az20e1sra14na9di3r27 Mom34743 içtiği sey cocugun midesine gidiyor amma😁 soğuk olunca etkilenirmis
bitterikolata Mom34743 şok şok 🤯🤣🤣🤣🤣 sıcak bişey yersen de inceliyor bebeğin dudakları çizgi gibi kalıyor dene istersen
Denosko20 Deletedmom_29 simdi zeytinyağı surmeye basldm kremi brkip sanki dha iyi oldu gibi ama bklm kremin ustundede silnmye gerrk yok yzior ama keske silseydim 🤦🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️