Eveeeet Olmaz Dedim Bize Gelmez Dedim Heleki Şu Son Dönemlerde Olmasın Dediğim Lanet Olası Virüs Bizide Buldu Nerden Buldu Bilinçsiz Önemsemeyen Test Olmaya Belirtisi Oldugu Halde 3 Gün Sonra Giden Birinden Bulaşmış Eşime İş Yerinden Aynı Şekilde Eşimin Ustasıda Covid Olmuş O Kişiden Bulaşmış İkisinede 36 Haftalık Hamileyim 3 Yaşında Kızım Var 19 Ocakta Dogum İçin Gün Almıştık Ben Ne Yapıcam Nasıl Haraket Edicem Bilmiyorum 🙄🙄🙄 Perşembe Günü Sabah Eşim Baş Ağrısı Ve Halsizlik Var Deyip Durdu Geçmedi Ertesi Günde Aynı Bu Süre İçerisinde Evde Maske İle Geziyor Ve Mesafeyi Koruyorduk 1 Ocakta Akşam 9Bucuk 10 Gibi Eşim Test Olmaya Gitti Dün Test Sonucu Cıktı Pozitif 🙄🙄 Rüyama Kadar Pozitif Cıktıgını Gördüm Sabah Eşim Test Pozitif Deyince Ağlamaya Başladım Eşime mi Üzülsem Kızıma mı Üzülsem Yoksa Karnımdaki Oğluma mı Odaları Ayırdık Eşim Tek Kalıyor Sürekli Havalandırıyoruz Evi Tez Zamanda Atlatacağımıza İnanıyorum Lütfen Bize Dua Edin 🙄🤲 Rabbim Kimseye Yaşatmasın Sağlık Söz Konusu Olunca Herşey Geride Kalıyor Hiç Birşeyin Önemi Yok Sağlık Olsun Yeter Sağlık Olunca Herşey Olur İstedigim Tek Şey Dua Ne Olur 🤲🤲🤲